Harman Kardon Omni 20 Zwart Review

13 maart 2015, laatste update op 13 maart 2015, 1.875 views Rapporteer

Mooi geluid en ontwerp. De eerste indruk komt overeen met wat je van Harman Kardon verwacht. Maar slechte software doet alles wat goed is aan de Omni 20 de das om en maakt het tot een slecht product.

Pluspunten

• Mooi geluid
  • Goede afwerking

Minpunten

• Pairing verliest regelmatig connectie
  • Slecht uitgevoerde app
  • Geen ondersteuning Spotify

2 van 5 sterren (Slecht)
Harman Kardon is wat mij betreft een audiomerk met een sterke reputatie. Bij het uitpakken merk je dat de aankleding met zorg is uitgevoerd. Hoewel ik geen fijnproever mag heten qua geluid, vind ik dat het geluid mijn huiskamer mooi vult met twee speakers.

Maar dan de software. Die is een regelrechte ramp. Het 'pairen' van de speakers heb ik op de eerst dag gebruik al drie keer opnieuw moeten doen. Er valt er regelmatig een weg. De ipad app geeft onvoldoende mogelijkheden om een 'gepairde' set te beheren. Je kunt alleen weggooien en opnieuw beginnen. Je kunt op geen enkele manier nagaan wat er aan de hand lijkt. Ook is geen informatie te krijgen over de firmwareversie van de speakers. De app heeft geen spotify mogelijkheden. Alleen qobuz en deezer. Bij Deezer crashte te app.

Feitelijk heb ik hiermee goed uitgevoerde bluetooth speakers. Totdat de software verbeterd is (huidige versie 1.8), raad ik geinteresseerden af dit product te kopen.

Concluderend een zeer teleurstellend product van een A-merk, dat qua performance onder zal doen voor iets wat je als weekaanbieding bij een goedkope supermarkt vindt.

Heb jij ook een Harman Kardon Omni 20 Zwart?

is het mogelijk om de Omni Adapt aan te sluiten op mijn huidige BDS 480 set?

ik zou graag willen weten het het mogelijk is om het geluid te 'verbreden' dus dat er geluid uit de 2 speakers van mijn BDS komen en als ik bijvoorbeeld film aan het kijken ben dat het geluid dan ook door de Omni 10/20 speaker komt?!

of anders gezegd, kan ik het geluid dat uit de speakers van de BDS 480 komt koppelen aan de Omni 10/20 speaker?