Logitech Pro 2800 Cordless Desktop Review

3 april 2009, laatste update op 3 april 2009, 108 views Rapporteer

Ik heb lang gezocht naar een draadloze set waarbij het toetsenbord gewoon ouderwets is.
Dat wil zeggen: recht, en met een ouderwetse toetsenindeling. Mijn eisen:
- Recht (geen "wave")
- Compact (niet allemaal vensters en andere toeters en bellen)
- Normale shifttoetsen, ook aan de linkerkant
- Normale F toetsen (normaal formaat, en normale werking, dus als ik F2 indruk, ik ook F2 krijg en niet de calculator opgestart wordt o.i.d.)
- Horizontaal Insert/Delete blokje.
- Een paar extra knopjes, met name om het geluid te regelen.
Uiteindelijk deze gevonden in een advertentie voor zakelijk gebruik. Precies wat ik zocht.

Dat wil zeggen: recht, en met een ouderwetse toetsenindeling. Mijn eisen:
- Recht (geen "wave")
- Compact (niet allemaal vensters en andere toeters en bellen)
- Normale shifttoetsen, ook aan de linkerkant
- Horizontaal Insert/Delete blokje.
- Een paar extra knopjes, met name om het geluid te regelen.

En verrassend goedkoop eigenlijk, de muis is ook los te koop (een MX620), en het prijsverschil met deze complete set is dan maar 10 euro.

Eigenlijk maar 1 probleempje gehad: af en toe haperde de muis een fractie van een seconde.
Dit bleek te komen doordat de ontvanger (usb dongle) wat ongelukkig geplaatst was (bij op de grond, achter het bureau). Met een usb verlengkabel deze achter op het bureau geplaatst en alles werkt naar behoren.

Heb jij ook een Logitech Pro 2800 Cordless Desktop?