ik heb deze monitor gekocht en ik moet zeggen, het was niet zo'n succes.
de monitor was wel goed en zo maar als ik mijn xbox360 aangesloten had op de monitor met hdmi met 1080P dan zag ik bij bijna alle spellen op bepaalde plaatse het beeld knipperen, alsof ik het zag verversen.
dit was overigens niet het geval als ik hem instelde op 1080P via hdmi en via de vga van de xbox360.
ik heb het ook getest met een andere kabel en daarbij was het ook. overigens heb ik het ook op onze mediaplayer getest, en daar was het probleem niet aanwezig. via de mediaplayer was het beeld wel echt super met video's op 1080P.
ik vond overigens het contrast best tegenvallen, had van 10000:1 meer verwacht.
maar aangezien ik de monitor speciaal daarvoor had gekocht...
je moet ook niet kijken naar het dynamisch contrast... is slechts op papier zo... enige manier om objectief achter te komen wat het contrast is reviews te lezen waar ze het gemeten hebben.ik vond overigens het contrast best tegenvallen, had van 10000:1 meer verwacht.
[Reactie gewijzigd door Madrox op 23 juli 2024 03:32]
Dit kan je beter in de shopreview zetten. Nu vervuilt het de review van het product, het heeft niets met het product te maken namelijk.ik kan iedereen afraden de monitor of iets anders bij triderium te bestellen want als je daar iets niet bevalt wat je hebt gekocht en je stuurt hem terug krijg je maar 90% van je geld terug, verdomde oplichters!
[Reactie gewijzigd door Gojira op 23 juli 2024 03:32]