hoe kom ik eraan?
ik heb deze game gekregen van een vriend van me, zijn vader is boer en hij had 2 discs, ik mocht de 2de disc
hebben. dit kwam omdat er wat fout was gegaan bij de webshop. Ik had zelf NOOIT verwacht dat ik deze game zo enorm leuk zou vinden maar het blijkt erg verslavend.
Gameplay&controls
De gameplay is niet slecht maar ook niet goed; alleen zijn er ook ''muiscontrols'' en die vind ik zelf erg irritant.
Bij sommige machines moet je de linker (of rechter) muisknop indrukken en omhoog of opzij bewegen, dit werkt vrij irritant. De gameplay zelf lijkt op ''free rouming'' oftewel: vrij rondrijden en lopen door een map.
Ikzelf vind dit erg fijn om zo'n gameplay te hebben. Ik vind echt missie gerichte spellen ook leuk maar dit is fijner want je kunt zelf je missie's kiezen. (als je t begrijpt)
Graphics
Ik vind dat dit spel wel beschikt over goede graphics, je hebt vrij mooi beeld.
het valt me wel op dat je maar 8X initialsising hebt en ook maar 8X anistropic filetring. dit is vrij weinig. (ik gebruik beide op 4X)
de specs voor deze game zet ik hier onder op een rijtje.
system specs:
Besturingssysteem: Windows vista,7,8(.1)
Processor: AMD/INTEL 2.0GHZ (single,dual,triple,quad,hexa,octa)
Werkgeheugen: 2GB (2048MB)
Adaptive VSync: Uit
Window modus: AAN
FPS:30-60 met de settings hierboven
Mijn Conclusie
Erg leuke game en vloeiend te spelen op een (als het aan mij licht) non game configuratie.
Deze game is een echt aanrader om te spelen als je van Farmen houd. (Nee geen bitcoin farming mensen dat niet)
Foto's en screenshots komen nog!