De Acer Aspire X3200 heb ik via de website van Dynabyte besteld. Het was een aanbieding. Dynabyte stuurde geen email-bevestiging van de order, en heeft in het hele proces geen contact met me opgenomen. Een paar dagen na de order werd de doos echter thuis afgeleverd. De faktuur volgde per post.
Het gebruiksdoel van het apparaat is entertainment aan de keukentafel. Foto's, internet, muziek, dvd's en ook televisie. Het apparaat vervangt een HP Pavilion s3160.nl (aangeschaft in 2006) van vergelijkbare afmetingen die veel lawaai combineerde met weigerachtige functies en slechte stabiliteit.
De Acer heeft standaard geen televisie-ontvanger. Dat is wat mij betreft een betere optie dan de standaard analoge kaart die met de HP werd meegeleverd....
[Reactie gewijzigd door Soepstengel op 27 juli 2024 05:44]
Dat is jouw mening over deze eigenschap, niet de mijne. De schijf zit niet vol en ik verwacht niet dat dat snel gaat gebeuren. Hiervan heb ik zelden last, dus ik zie niet waarom het een negatieve eigenschap zou moeten zijn.Je geeft ook aan dat acer gebruikt maakt van een boot volume waarvan je vista kan installeren, iets wat je nog nooit gezien hebt. Misschien kan je daar ook een negatief punt van maken want dit neemt denk ik ook ruimte in beslag?
Niet mee eens. Ik noem een paar zaken op die wat mij betreft niet kunnen. Het gaat overigens om zaken die zich manifesteren in de versie van Vista die uitgeleverd is met deze desktop. In deze vorm heb ik dit niet eerder op andere machines gezien.Tevens ga je ook in op het feit dat vista zo slecht is
Wie bepaalt dat?dat heeft echter niks met deze computer te maken, het zit er wel degelijk bij maar Vista is wel een apart product en moet daarbij dan ook apart beoordeeld worden
Aan het begin van de uitleg staat het gebruiksdoel. Aan het eind concludeer ik dat het apparaat in deze configuratie geschikt is voor het gebruiksdoel, met inachtneming van wat specifieke gebruiksregels. Betrouwbaarheid krijgt daarom op dit moment geen voldoende.Ik mis aan het einde ook argumenten waarom dit apparaat toch wel een voldoende heeft gekregen, er staan eigenlijk alleen maar argumenten in waarmee je het apparaat een onvoldoende kunt geven.
[Reactie gewijzigd door op 27 juli 2024 05:44]