Ik heb zelf door de btw actie een nog betere deal gescoord. Ik ga geen hele review typen ( dit dit ik via mijn phone). Het is de acer v3 nog wattes op de mediamarkt site. Ik heb voor 487 euro (mn budget was rond de 600 euro) 13,3 inch full hd, i3 4030u. 4gb ram en nu komt het, 128gb ssd. Het scherm is een mat tn panneel.
Mn gebruikservaring na een halve dag is als volg, de laptop is lekker compact, weeg maar 1,5 kilo, word niet snel warm en is als het ware een ultrabook zonder touchscreen. Na een film kijken wat andere zooi was de batterij voor de helft op. Reviews zeggen een tijd van 6,5 uur. Full hd op 13,3 inch is niet zo korrelig als een normaal hd scherm en erg fijn. Door ssd start de computer op in 3 tellen. Met de i3 is lekker werken als je geen gekke dingen doet. Popcorn time werkt er lekker op. Nu de nadelen, het tn panaal is een beetje treurig, weinig weerspiegeling maar wat is niet wit, kleuren vrij slecht, slechte kijkhoeken. Het toetsenbord is wel een beetje cheap. Totaal geen feedback, op een laptop van 200 ek vind je een betere en als laatst is de acer bloatware om te huilen. Maar de conclusie voor 480 ek heb je een snelle, compacte, lange batterij duur en 1080p. De ultime laptop voor de studend met laag budget.
Mijn reactie is off topic maar ik hoop dat mag blijven staan.