Ja, als je een bass test doet hoor je de distortion, als je de speaker meeneemt naar het strand komt er waarschijnlijk snel zand tussen de plek van de surround van de passive radiators(de rubbers van de woofer) hier zit namelijk een holte tussen en kun je moeilijk bij om schoon te maken. Je hoort ook een vreemd geluid als er geen geluid word gespeeld, en de speaker staat op vol volume , wel heel zachtjes. Mijn ouders hebben een hoesje erbij gekocht van de action het is zon etui die gewoven is met plasticachtig draad ipv stof(voelt plasticachtig aan net zoals alles van de action) zodat ie meer water tegenhoud, met een beetje forceren past ie erin. ik had de review op mijn mobiel geschreven daarom is het mischien een beetje door mekaar. Voor de audiofielen heeft de versterker een dynamisch bereik van 80db(volgens jbl maar dat weet ik niet meer zeker) maar de speakers die erin zitten geven wel redelijk wat distortion, dit betekent dat ie niet loepzuiver speelt. maar hij klinkt wel erg goed. voor de mensen die dit lezen en niet precies weten wat ik hiermee bedoel, hij klinkt goed maar speelt niet zo zuiver als een "reference monitor".