Wordt verwacht

Nikon D810 Body Zwart Review

25 december 2014, laatste update op 25 december 2014, 1.000 views Rapporteer

Lang nagedacht over wat zijn opvolger zou moeten worden van mijn D700. Als amateurfotograaf altijd erg kritische geweest op de foto's die ik maak. Hiervoor is een goede camera onontbeerlijk, het is de fotograaf maar ook de apparatuur waar mee je fotografeert vandaar mijn keuze voor de Nikon 810.

Pluspunten

• Deugdelijk
  • Veelzijdig
  • Innovatief

Minpunten

• Prijs

Na 7 jaar en heel veel plezier uiteindelijk afscheid van mijn Nikon D700. Lang nagedacht over wat zijn opvolger zou moeten worden. Ik ben als amateurfotograaf altijd erg kritische geweest op de foto's die ik maak. Door kritisch te blijven heb ik mij zelf naar een steeds hoger niveau getild. Hiervoor is een goede camera onontbeerlijk, het is de fotograaf maar ook de apparatuur waar mee je fotografeert. Je kijkt immers naar de compositie, belichting en sluitertijd etc.. Ik heb gekozen voor een meer dan waardige opvolger van mijn oude camera waarmee ik voor mij gouden momentjes heb vastgelegd en mijn plezier voor fotografie alleen maar groter werd. Ik ben nu de meer dan trotse bezitter van een Nikon D810 en hoop dat ik met deze nieuwe camera met nog plezier geniet van het fotograferen.

Heb jij ook een Nikon D810 Body Zwart?