Ik heb de handleiding nagekeken voor de specifiek ondersteunde formaten die rechtstreeks afgespeeld kunnen worden. Ik kon dit niet direct vinden
Hier staat de
handleiding
Om toch alles af te kunnen spelen zou je gebruik kunnen maken van
Universal Media Server
Die is in staat te transcoderen en ook met ondertitel bestanden te werken. Aangezien ik zelf geen films of series kijk weet ik niet precies de volledigheid van ondersteuning van videoformaten en ondertiteling.
Dit is dus een kwestie van zelf uitzoeken. Op het forum van UMS kan je veel informatie terugvinden.
Wellicht zijn er ook betere programma's. Daar ben ik echter niet bekend mee.
Wat betreft de apps, dat zijn er redelijk wat. In ieder geval de door jou genoemde. Ik heb ter illustratie een bestandje met daarin wat foto's zodat je een kleine indruk hebt. Je kan zien hoeveel apps er per categorie zijn.
Foto's
Samsung heeft in de korte dat de TV in bezit is in ieder geval al 1 keer een software update gehad. Misschien dat ze daarmee ook hun apps bijwerken en toevoegen, maar dat heb ik niet gecontroleerd.
<edit>
Ik kijk net zelf even de foto's terug. Deze zijn met mijn telefoon gemaakt zonder flits en doen niet echt recht aan het goede beeld dat de TV heeft. Enkel dus te gebruiken om te zien wat voor apps er ondermeer op staan.
</edit>
[Reactie gewijzigd door slaapkop op 25 juli 2024 15:08]