HTC Touch Diamond NL Zwart Review

17 maart 2009, laatste update op 17 maart 2009, 553 views Rapporteer

Heb de Diamond nu enkele maanden en deze bevalt me na de laatste rom update een stuk beter.
Ben zelf ook over gestapt naar SPB Mobile Shell en vind dit persoonlijk beter werken, maar dat is een kwestie van smaak.
Het blijft een mooie telefoon met ontzettend veel opties en ben op zich nog steeds tevreden met mijn telefoon. Echter is de accuduur wat aan de korte kant (lees: om de dag opladen). Verder wil de snelheid af en toe wel eens wegzakken en smsen is helemaal verschrikkelijk. Voorheen gingen er 250 smsjes per maand doorheen, maar nu met de diamond is dit afgezakt naar een kleine 30-40 per maand.

Pluspunten

• Mogelijkheden
  • Design
  • Snel internet

Minpunten

• Sms via touchscreen
  • Accuduur
  • Snelheid

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een HTC Touch Diamond NL Zwart?

Een korte accuduur kan met vele dingen te maken hebben, wat heb je continu allemaal aan staan?
Ik haal iig met HSDPA aan gewoon 2.5 dag. Met bluetooth aan durf ik het niet te zeggen.
Dat vind ik dus nu ook, het ligt er net aan wat je met de Smartphone doet. Als je er de hele dag niks mee doet gaat de accu zo'n 7 dagen mee, maar als je volop dingen aan eht doen bent gaat het inderdaad maar kort mee, tot misschien wel een maximum van 2 dagen.

Hetzelfde geldt voor de snelheid e.d. dat heeft ook allemaal te maken wat je er op doet, eigenlijk precies hetzelfde als een laptop, die heeft hetzelfde principe.
Ik moet mijn HTC Diamond elke dag opladen, en heel veel doe ik er niet mee.
maar ik heb ook de eerste generatie van de Diamond. Miss dat dat uitmaakt,,
Heb 3G heel de dag aanstaan en weet dat dit veel stroom vreet.
Bluetooth, wifi enz staan allemaal uit.

Surf zo een half uur per dag en stuur een aantal smsjes per dag.
Accuduur heb ik momenteel ook nog echt veel last van, omdat ik sms via de mobile controller. De telefoon wordt dan ook automatisch opgeladen.