Even terug komen op de zenders die je zegt niet zo te zetten zoals jij wil.
Nu moet ik zeggen dat een UE40F7000 en een UE40D7000 heb, daar kan ik in de Favorieten de zenders zetten zoals ik wil, dus bijvoorbeeld, NPO2, NPO1, RTL4, NPO3 etc.
Misschien dat van de H serie het menu veranderd is dat weet ik dus niet, ten opzichte van de D versie is mijn menu van de F ook weer anders zo kan ik de "Spaarstand" van de D bereiken in de makkelijke optie Tools maar bij de F moet ik het hele menu door en ook aardig diep, vond de optie in de D makkelijker.
Ook het opnemen met de optie PVR kan het ene programma opnemen en het andere kijken BEHALVE 2 HD Zenders dus RTL7 kijken en EEN (belgie) opnemen gaat dan weer niet wel als het NPO 1,2 of 3 is dan kan wel.
Nu heb ik UPC als Provider en heb ik een Ci+ modulen buiten de mediabox die ik eigenlijk niet gebruik maar moest dat ding erbij nemen bij het abbo.
Ook de kleuren staan bij aflevering op zijn felst, dat is een eigenschap van Samsung zo ook mijn Samsung Note waar ik direkt een paar niveau's lager heb gezet, bij de TV kan je het rood terug zetten van 50% naar 25% wat gelijk een beter resultaat geeft.
Menu-beeld-geavanceerde instellingen-kleurruimte - "aangepast" dan Rood op 25%.
Tot zover maar weer ...