Dank voor je reactie.
Nee, het betreft geen dj setup. Ik heb in verschillende ruimtes van mijn woning audio setjes staan die ik middels de onboard uitgangen in simpel stereo aanstuur. Ik heb dus daar waar ik dat wil stereo geluid vanaf mijn pc.
Even ter verdere info. De stereo settings heb ik dus in het register aangepast.
Via
deze link kun je terugvinden waar ik op doel.
Daar zie je dat "Pin14"=hex:04,00,00,00 de Front speakers zijn.
Door bijvoorbeeld Pin15 dezelfde waarde te geven, dus "Pin15"=hex:04,00,00,00, maak je van de Rear speakers ook Front speakers in aansturing. Of dat altijd zomaar werkt weet ik even niet. Het was voor mij wel de oplossing voor wat ik wilde en ik heb dus vier verschillende pin instellingen de waarde 04 gegeven.
Wellicht een idee om bij jou in het register te kijken of je daar iets van kunt terugvinden m.b.t. deze Asus Xonar en indien ja of je dat kunt aanpassen en of het dan ook zo werkt.
Ik weet wel nog dat een reboot, misschien zelfs tweemaal, nodig was om de aanpassing vast te houden.
Deze settings wil ik graag hoe dan ook bewaren maar wil wel het geluid kwalitatief verbeteren dus vandaar mijn interesse in deze Xonar U7.
Je schrijft dat je via de device manager de gewenste kaart aan/uit zet. Waarom niet via de bios de interne audio gewoon uit ? Mits je ze natuurlijk bewust wilt switchen afhankelijk van het gewenste gebruik.
Ik zag vanmiddag dat er in december een MKII versie van deze kaart zou zijn uitgebracht. Heb hier op tweakers daar nog niets over gelezen. Vandaar, maar dat is wel slecht, dat support lijkt te stoppen voor deze versie.