Philips Hue Iris Clear Single Pack Review

22 september 2014, laatste update op 22 september 2014, 2.597 views Rapporteer

Een erg leuke gadget! Je kan elke kleur maken, sterke of zwakker, feller of gedimder. Handig dat je twee voorkeuzes kan maken op je afstandbediening. Wij gebruikenmeestal maar die twee voorkeuzes, maar alles is mogelijk. Nazorg van Philips is UITMUNTEND!

Pluspunten

• leuke gadget
  • sfeerlamp

Minpunten

• lage lichtopbrengst

Ik heb deze lamp anderhalf jaar geleden aangeschaft. Kostte toen herzelfde als nu. Erg leuk om af en toe een andere kleur te gebruiken, maar meestal hebben we hem op ietwat gelig of gewoon wit. Is een sfeerlamp. Na anderhalf jaar deed de afstandbediening raar; het lampje op de afstandbediening knipperde als je hem bediende. De lamp ging niet meer uit of aan. MBV de Philips helpdesk van alles geprobeerd en gereset, mocht niet baten. Afstandbediening opgestuurd naar Philips en met 5 dagen weer terug. AB werkte gewoon, maar bij mij niet.Weer bellen naar de halpdesk en weer goed geholpen. Waarschijnlijk lag het aan de lamp zelf. Werd door DHL opgehaald en bij Philips ter reparatie aangeboden. Na 5 werkdagen weer terug gestuurd en voila, het werkte weer als vanaouds. Philips belde nog twee keer, eerst om te vertellen dat de ab inderdaad defect was en de tweede keer hoe het nu ging. Man wat een goede service! Petje af voor Philips! Zeker aan te bevelen!

Heb jij ook een Philips Hue Iris Clear Single Pack?