Cooler Master Real Power Pro M850 Review
5 maart 2009, laatste update op 5 maart 2009, 1.616 views
Rapporteer
Ik heb deze voeding +/- een jaartje en ik ben er dik over tevreden. Een uiterst fijne voeding, geluidsloos en vooral goed uitgerust.
Pluspunten
- Heel weinig geluidsproductie
- Uitbreidingsmogenlijkheden zijn groot en er is veel bijgeleverd.
- Mooie layout
- Zeer goede kwaliteit
Minpunten
- Geen 3-way-sli ondersteuning rechtstreekt op de voeding voor 8800GTX'en
Over deze voeding ben ik uiterst tevreden, uiteraard ga ik dat uitleggen. De voeding is erg mooi, zowel van kleur als van de uv reactieve aansluitingen erop. En worden vele kabels bijgeleverd en hij is dus goed uitgerust, deze worden geleverd in de handige bewaartas. Hij maakt bijna geen geluid en in mijn systeem is hij zelfs "onhoorbaar". Ik heb op deze voeding vele componenten aangesloten onder andere een q6609, asus striker 2 extreme, 3x 8800GTX en 4 hardeschijven, ook nog waterkoeling met alles erop en eraan. Ik dacht nooit dat deze voeding dat zou gaan redden, ik had nooit verwacht dat hij de 3x 8800GTX'en die ook nog eens overclocked zijn zou gaan trekken, maar het tegendeel wordt bewezen, alles draait perfect.
Ik heb over dit product dus helemaal niets te klagen, doet uitermate goed zijn werk en deze voeding is precies wat ik zocht en kan dus ook zoals bewezen is in zeer zware gaming systemen draaien. De kwaliteit is ook perfect, nog nooit iets stuk gegaan, of afgebroken of wat dan ook. Wat men wel als een probleem zou kunnen zien is dat deze voeding maar power aansluitingen heeft voor 2 8800GTX'en ik moest dus mijn derde niet rechtstreeks op de voeding aansluiten maar met een verloop stuk op een 4-pins-molesx, deze kwam overigens wel uit de voeding
Echt een aanrader!