Hoewel ik geen Samsung fan was en nu ook nooit meer zal worden heb ik op advies van de speciaalzaak deze samsung gekocht. Helaas niets dan ellende met deze TV.
Ik oordeel niet over het gebruik maar puur over het grote aantal storingen welke ik nu in 3 maanden tijd heb gehad.
Elke keer krijg ik de melding geduld of komt er een monteur welke dan iets vervangt.
Helaas door de omvang moet er altijd iemand met enige kracht aanwezig zijn als de monteur komt.
De storingen zijn enorm:
1) wegvallend geluid.
2) rechtsonder vierkant beeld helemaal zwart op TV zenders. Switchen naar netflix lost dit probleem op.
3) Nas film afspelen spontane restarts.
4) Na update alle instellingen kwijt
5) Zonder update ook regelmatig de instellingen kwijt.
6) Veranderen van kanaal werkt niet altijd goed. Hij springt dan na 10 seconden alleen maar blokjes gezien te hebben terug naar de vorige zender
7) Het schakelen tussen zenders werkt regelmatig niet. TV van de stroom halen voor 10 minuten is dan de enige oplossing

Kleurinstellingen regelmatig spontaan anders
9) Geluidinstellingen (speakers staan uit) regelmatig automatisch veranderd
10) Delen van menu's zijn regelmatig grijs terwijl deze wel selecteerbaar moeten zijn. 10 minuten wachten lost het probleem op.
11) TV Gids vanuit hier andere zender kiezen gaat regelmatig niet
12) Interactieve Tv zorgt voor spontane herstarts.
13) Pauze / Timeshift geeft vaak problemen. Geluid valt weg of erg blokkerig beeld
14) Spontaan ineens dropped frames
volgens mij kan ik nog wel even doorgaan.
Heb ik vertrouwen dat deze TV 5 jaar meegaat? NEE
Voor mij nooit meer een samsung.