Na aanleiding van je forumpost een kijkje komen nemen. Het is absoluut een leuk begin, en alle begin is moeilijk. Vind het jammer dat de kast niet langer leverbaar is, maar het zegt toch wat over het merk natuurlijk.
Tips?

- Ik zou graag wat overzichtfoto's zien van de hele behuizing in plaats van enkel wat closeups op bepaalde elementen.
- Sowieso meer foto's maakt jouw werk een stuk makkelijker, zelfs als je de text erg beknopt houdt zegt een foto vaak een stuk meer.
- Wanneer je bepaalde punten of problemen beschrijft, helpt het als daar een begeleidende foto bij zit, zo maak je zichtbaar wat je probeert te zeggen, wat het weer eenvoudiger maakt voor ons om te begrijpen.
- Bepaalde belangrijke elementen zijn niet besproken, geluidsproductie bijvoorbeeld? Kan hij geheel onhoorbaar worden gezet met de fancontroller, en hoe zijn de prestaties wanneer je alles op max knalt.
- Hetzelfde gaat voor koeling, stoffilters, etcetera.
Foto's is altijd lastig, gezien je met <10k karma geen fotoalbum hebt op Tweakers, je moet dan de extra moeite nemen om andere fotohosters te gebruiken. Het is het m.i. wel waard, en hoop ook zeker meer te zien. Hopelijk ga je hier lekker mee door, en hopelijk kan je wat met de tips, het is enkel bedoeld om te stimuleren om meer, en completere, reviews te maken! Op naar de volgende?