Zo eindelijk hij is hier the Shield Tablet ..
ik ben nog bezig met testen

maar ik wou eerste indruk meedelen .
Voor wat gezien heb Nvidia heeft toch een mooi ding gemaakt , eerste update so installeer en aan de slag , met natuurlijk game streaming dat is toch de eerste reden dat ik gekocht heb
en wat een ervaring moet ik eerlijk zeggen dat zo lag free had niet verwacht ,ik heb aantal games getest zoals bf4 , dmc ,watchdogs , geweldig !! ,,, een nadeel van de hele proces is dat de resolutie van elke spel word automatisch aangepast aan 720p dus als je wil verder op pc moet je weer aanpassen ,, klein moeite maar toch kan best irritant zijn ..
over de Stylus kan niet zo veel zeggen 2 minuten iets gedaan maar toch plus punt dat bij zit .,.
accuduur gesproken was op 70% en na 2.45 h intensief gebruik is op 7% dus in principe valt niet tegen maar hier zal ik terug komen als vol geladen is en naar een sessie Trine 2 dat wel voor de tegra gemaakt is dus dat zou wel moet pushen qua verbruik.
Bouwkwaliteit voelt erg goed wel iets grof dan de Nexus maar in principe deze tablet is gemaakt in eerste instantie met stand te gebruiken .vandaar ook de scherp edges rond the behuizing van de scherm had kunnen rond verwerkt dat wel maar als je op stand is dan heb je geen last van ...
over Stand/cover gesproken ik laas toen slecht mening ik vind dat werk heel goed magneet waar hij maak contact is wel sterk laat niet zo maar loss . en plus de aan/uit stand als je open/dicht doet is wel handig .. en vergeet niet dat hier nvidia heeft ook slim gedaan want als de tablet met stand is omdat een metaal deel is gekoppeld aan achterkant laat wel de warmte doorstromen daardoor help de cooling .
andere onderdeel van de tablet wel de belangrijk is natuurlijk de gamepad ..koppelen ging eenvoudig in een keer knop indrukken en was hij aangemeld op tablet .... daar door kan je alles bediening super aandig is de touch pad die erop zit ..maar verders met recht stick heb je ook zegmaar mouse effect ..
hij is super responsive geen lag gemerkt met alles wat geprobeerd ook met zo 3 mtr afstand oke je zie heel weinig wat gebeurt maar goed gaat om idee ...
de rest volgt als nog vragen zijn hoor ze graag
UPDATE
hier zijn de Benchmarks :
3dmark 31427
Base Mark High Quality 28539
Antutu 43021
GFXBench
Manhattan 1705 (27.5fps)
1080p Manhattan offscreen 1911 (30.8 fps)
T-Rex 3050 (54.5 fps )
1080p T-Rex off screen 3688 ( 65.9 fps )
Update Helderheid test .