Samsung Galaxy Grand 2 Duos Zwart Review

30 juli 2014, laatste update op 30 juli 2014, 450 views Rapporteer

Aanvankelijk moest dit toestel 380 euro kosten, dat is teveel. Maar voor 287 euro een meer dan prima duo sim toestel waar ik erg blij mee ben. Alleen bij Acer vind je vergelijkbaar goede duo sim toestellen.

Pluspunten

• Duo sim, geen 2 toestellen meer op zak
  • Groot scherm met prima resolutie (280 ppi)
  • Snelle quad core processor en 1,5Gb RAM
  • Degelijk in elkaar gezet
  • Vanaf juli-14 prima prijs/kwaliteit (287 euro)
  • Prima camera, maakt mooie foto's en video's
  • Goede 2600 mAh accu
  • Vind maar eens een beter duo sim toestel

Minpunten

• Het blijft een flink toestel, compact is anders wat
  • Verder geen nadelen kunnen ontdekken tot nu toe

Ik had een LG G2 voor prive en een extra Samsung toestel erbij voor zakelijk. Wilde niet langer met 2 toestellen onderweg zijn. Meeste duo sim toestellen hebben zeer matige specs, zo was de Grand 1 Duos ook niet goed genoeg voor mij. Maar met deze Grand Duos 2 ben ik helemaal in mijn nopjes. Ik kan niet echt merken dat hij veel trager zou moeten zijn dan mijn LG G2 en ook het scherm (geen FullHD) is echt meer dan prima in orde. Batterij gaat lekker lang mee en camera maakt goede foto's en video's. Maar eerlijk is eerlijk, de LG G2 schoot nog betere 13MP foto's en 60 fps video's met beeldstabilisatie.

Zoek je een goede grote smartphone en is duo sim een must; DEZE KOPEN!

Zoek je een goede smartphone en heb je geen duo sim nodig, ga voor de LG G2 welke nu wel heel erg voordelig is nu de LG G3 net uit is! Voor 300 euro 9incl cashback) heb je dan echt een superieure smartphone die nauwelijks onderdoet voor zijn opvolger, de G3.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Grand 2 Duos Zwart?