Zoals ik zei is het cable management minder. Er zijn geen rubberen dingen in de cable management holes (wat ik voor de prijs nog kan snappen). Bovendien is er geen supplemental cpu cable management hole wat een beetje jammer is.
Het ergste zijn de 2 5.25" bays. Ik kon mijn iHas dvd-rw niet er in doen in de bovenste bay, dus maar in de onderste. Toen kon ik de front cover van de case er niet meer op doen. Ik moest de dvd-rw drive een paar centimeter naar achter duwen waardoor de voorkant nu een beetje lelijk er uit ziet

Nog een klein min puntje is dat de rechter side panel er een beetje moeilijk op te krijgen was nadat ik alle kabels geïnstalleerd heb. Geen groot probleem maar wel n ding waar je misschien op moet letten
Misschien nog een klein puntje dat valt aan te merken is dat het een kleine chassy is maar wel een ATX-board er in kan. Dus...t ding is gewoon wat klein.
Nog een punt: Bij de bijgevoegde componenten heb ik de BitFenix Spectre LED fans gezet. Koop deze niet! De schroeven passen niet (noch in de case noch op de fan zelf!)
Raad ik deze case aan? Ja!
Het klinkt misschien zo dat ik een beetje zeur maar behalve de 5.25" drive bays zijn het allemaal van die kleine dingen. Bovendien is dit mijn 2e build en mijn 1e build was in een case van 100 euro.
Over de foto's: ik heb 2 fans geïnstalleerd in de voorkant. Er komt maar 1 met de case.