Na verschillende keren contact met helpdesk gehad te hebben werkt het apparaat nog steeds niet, ik heb nu zelfs een. YouTube filmpje (
https://www.youtube.com/watch?v=MpULi2wBjz4) opgestuurd waarin letterlijk wordt aangegeven dat je de twee wps knoppen moet indrukken en dat het dan zou moeten werken.
Het apparaat gedraagt zich nu als een router zonder internetverbinding. Nutteloos dus. Het ding kan volgens mij niet goed overweg met mijn router, op de router van de buren werkt het wel goed namelijk. Ik ben nu vijf mails verder, een telefoonnummer hebben ze niet en op een voorstel om met teamviewer met mij mee te kijken onder telefonische begeleiding wordt niet op gereageerd.
As het werkt heb je mazzel, werkt het niet dan heb je domweg pech, de helpdesk is van weinig waarde gebleken.
Een mooie toevoeging op het apparaat zou een doorvoer stopcontact zijn zodat het apparaat zelfs geen stopcontact gebruikt.
Edit:
Na veel heen en weer gecommuniceer en wat proberen verder blijkt het apparaat niet te werken voor het draadloos maken van de ontvanger van de TV(!) . Na 1 keer icm tv gefunctioneerd te hebben werkt het apparaat helemaal niet meer, totdat zowel router als wa850re gereset is. Maar voordat je hierachter bent...