Ik vond je review erg interessant om te lezen. Ik wil een docking voor een 2013 macbook pro (13") en keek eerst naar de Thunderbolt Display, maar die leek me te groot met een te lage resolutie. Ik zou denken dat de Iris graphics deze Dell 4K wel aan kunnen sturen maar vraag me af of het ook goed functioneert als de macbook in windows wordt geboot - Weet iemand of dat smooth gaat met 4K resolutie?
Ik ben zelf geen fan van Dell overall, maar wel van hun UltraSharp monitoren gezien de uitstekende prijs/prestatieverhouding. Ik heb in 2002 een Dell 2000FP gekocht, de eerste in de reeks met 1600x1200, toen een erg hoge resolutie (ook de prijs was hoog, 1500 euro, maar wel 6 jaar veel lol van gehad). Daarna diverse andere gehad, momenteel een U2410 die nog steeds goed bevalt maar qua pixeldichtheid toch wat verouderd overkomt. De u2414q lijkt die traditie voort te zetten: Gewoon heel veel waar voor je geld.
Zeer interessante optie deze u2414q, ik ga hem sterk overwegen! Hartelijk dank voor de review.
[Reactie gewijzigd door Timewa op 22 juli 2024 17:21]