Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+3
benbaba 13 mei 2015

Lenovo K3 Note Wit

Prima smartphone voor relatief weinig geld en gemaakt door een bekende fabrikant. Krachtige hardware en een scherp scherm die goed kan meekomen met de concurrentie. Beschikt over Lollipop, 4G , Dual-SIM, een micro-sd slot en een prima accuduur. Wel veel bloatware en de camera is redelijk maar presteert wisselvallig.

Pluspunten

  • Krachtige proccesor
  • Prima accuduur
  • Scherpe prijs
  • Ondersteuning voor 4G, Dual-SIM en Micro-SD

Minpunten

  • Veel bloatware (voorgeïnstalleerde software pandawill/meertalige rom)
  • Inconsistente resultaten camera
  • Voor sommige: mist 4G-frequentie 800 MHz (Band 20)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 3
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

+1
born_naughty 24 november 2016

Lenovo K3 Note Geel

Prachtig scherm, degelijke performance voor een miniprijsje. De batterijduur laat te wensen over.

Pluspunten

  • Mooi Scherm
  • Goeie performance
  • Heel goedkoop

Minpunten

  • Waardeloze batterijduur
  • Grote bezels

Eindoordeel

Score: 2

+1
TweakingRens 12 mei 2015

Lenovo K3 Note Wit

Geweldig apparaat voor de prijs. Dat het uit China moet komen is jammer, maar via Pandawill express had ik 'm binnen 7 dagen. Als je zo'n €200 te besteden hebt: koop deze telefoon, zeker als je genoeg intelligentie hebt om een stappenplan te volgen (zie volledige review).

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Design
  • Batterijduur
  • MicroSD ondersteuning
  • Prijs (Op dit moment <€145 als je een beetje zoekt)

Minpunten

  • BLOATWARE!
  • Camera is matigjes
  • 16GB opslag
  • Volume en aan/uit knop zilver slijt snel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

jonas-ventje 23 november 2016 Product gekocht

Lenovo K3 Note Wit

heb hem nu een tijdje en hij wordt niet echt slechter. ik ben heel bij met mijn lenovo. ik heb ontdekt dat de avast mobile een handige software is om de gsm snel te houden

Pluspunten

  • veel voor lage prijs
  • 4G
  • goede procesor
  • handige vorm in gebruik
  • goede baterij
  • veel instellingen/ mogelijkheden

Minpunten

  • geen EU lader
  • onhandige bloatware

Eindoordeel

Score: 5
Rici1254 29 mei 2016

Lenovo K3 Note Wit

Perfecte telefoon! Heb er ander software op gezet en werkt perfect!! Het enige is dat mijne krom is niet heel erg maar als ik hem op de tafel leg word er op het scherm gedrukt heel irrietand maar voor 30 euro heb je dat gefixt!

Pluspunten

  • Heel snel
  • Goede groote
  • Goedkoop

Minpunten

  • Veel bloatware
  • Camera app moet geupdate worden

Eindoordeel

Score: 4
GSlomp 16 oktober 2015

Lenovo K3 Note Wit

De Lenovo bij GearBest besteld (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180347.html). Wat al snel opvalt is de snelle processor en het HD-scherm. Denk dat deze telefoon veel waar voor zijn geld biedt!

Pluspunten

  • HD-scherm
  • Geluidskwaliteit
  • 1,7GHZ processor
  • Binnenkort update naar Android 6.0
  • Veel waar voor je geld
  • 2GB RAM

Minpunten

  • Bloatware & Adware

Eindoordeel

Score: 5
rhimex 16 september 2015

Lenovo K3 Note Wit

2-9-2015 €158.03 incl. 32Gb SD bij Gearbest betaald. En er kan meer in dan in sommige reviews : -64Gb-SD werkt -op beide SIM's kan ik 3G/4G inschakelen. NIET tegelijk (er staat ook geen 2G bij SIM2 bij mij). Je kunt zelfs per soort SMS, DATA, BELLEN instellen vanaf welke SIM.

Pluspunten

  • belachelijk veel telefoon voor weinig

Minpunten

  • bloatware
  • geen EU stekker/lader maar UK met verloop

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo K3 Note?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True