Tweakers
De iPad Pro 10,5" van 2017 is de kleinere tablet in de Pro-serie van Apple, en de eerste met kleinere bezels en een 10,5"-scherm. Via de Smart Connector kun je onder andere het Smart Keyboard van Apple aansluiten en de tablet kan ook overweg met de Apple Pencil. Deze iPad Pro is aan de prijs, maar daar staat tegenover dat hij bijzonder krachtig is, een mooie lcd heeft met de nieuwste schermtechnologie, een goede camera, voor een tablet bijzonder fijne luidsprekers en een prima accuduur. Toch zouden we niet veel mensen aanraden om hun laptop in te wisselen voor deze iPad Pro met accessoires. Daarvoor is iOS wat te beperkt. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
De nieuwe iPad Pro van Apple, 10,5'' in een hoesje die net wat groter is dan zijn voorganger. Lees verder voor mijn volledig review! :)
Apple heeft eindelijk een iPad uitgebracht die ook de naam Pro echt mag dragen.
Geweldig apparaat! Maar kan (nog) geen laptop vervangen, wat ik wel een beetje had gehoopt, ondanks de verbetering in iOS11. Maar voor normale productieve werkzaamheden (lees; tekstverwerken, simpele video en foto bewerkingen, etc), en media consumptie is het top. En laat mijn MBP, steeds vaker thuis liggen.