Gemiddelde gebruikersscore
Relatief kleine TV met veel mogelijkheden en goede beeldkwaliteit. Voor ons ideaal voor op de slaapkamer. Voor zo ver ik kon vinden de eerste 32" voorzien van Android TV (5.1.1). Het smart TV gedeelte werkt erg soepel en de bediening is vlot.
Prima tv met veel HDMI ingangen. Perfect om mee te gamen. De ambilight functie is ook erg mooi en geeft weer een puntje extra aan de tv. Ook fijn dat er Netflix op te kijken is zonder dat je een Chromecast nodig hebt.
De slaapkamer had een nieuwe TV nodig en ditmaal een Full HD Smart TV. Deze TV heeft werkelijk alles aan boord: WiFi, Bluetooth, Chromecast, Ambilight en dat allemaal voor een kleine prijs. Het enige wat ik heb kunnen ontdekken was de afwezigheid van een wekker!
Samengevat: mooie TV met defecte smart-functionaliteit. De hoeveelheid bugs in de software maakt het platform volledig onbruikbaar. Met een losse Chromecast echter is er goed omheen te werken.
Voor mij is Ambilight (met extra Hue lampen) de enige reden dat ik het toestel heb gehouden.