HTC heeft met de U11 de eerste smartphone onthuld waarin je kunt knijpen. Is het een praktische functie of had het bedrijf zijn energie beter ergens anders in kunnen steken?
Fijne telefoon. Mooi scherm, mooi geluid, goede camera om mee te werken enige nadeel tot nu toe is dat de usonic noise cancellation niet al het externe geluid tegen gaat maar gedeeltelijk. Edge sense is vooral heel handig om te gebruiken.
Pluspunten
Design
Geluid
Camera
Batterij
Vingerafdruk scanner
Scherm
Uitbreidbaar geheugen
Edge sense
Minpunten
Clear case voelt goedkoop aan
Knoppen naast de vingerscanner iets te laag
Batterij haalt makkelijk één dag maar had langer gemogen in sommige gevallen
Super tevreden met dit toestel. Mooi design, snel in gebruik en goede camera. Edge Sense is geen gimmick, maar super handig voor bijvoorbeeld screenshots maken. Updatebeleid kan beter, gelukkig is Android 9 in ontwikkeling. Het ontbreken van de 3.5mm jack is jammer, maar voor mij geen gemis.
Ik ben erg blij met deze HTC U11 deze vervangt de HTC10.
Het ontbreken van 3.5mm jack is een nadeel dat ik van te voren wist. Wat meer investeren in Bluetooth producten dus. Dat gezegd hebbende: De meegeleverde USB-C headset geeft een verrassend goed geluid!
Wat een prachtig stijlvol en krachtig toestel is dit. HTC heeft zichzelf (en de concurrentie) ruimschoots overtroffen! Jammer voor HTC dat het marketingbudget onvoldoende is om Samsung's eenheidsworst in de winkels naar de achtergrond te dringen.
Pluspunten
Beeldscherm
Accuduur
Power, hij is supersnel
Geluidvermogen en -kwaliteit
Stijlvolle achterkant
Je loopt niet met een eenheidsworst
Ergonomie
Minpunten
De bezels (randjes). Ik vind ze zelf fijn voor het vasthouden zonder het scherm te raken, anderen vinden ze 2016.