Heel veel camera voor een redelijke prijs, met (voor mij) de belangrijkste opties van de een pro-sumer camera terwijl hij toch heel licht blijft en klein, maar niet zo klein dat hij niet meer goed in de hand ligt. Een topper!
Veelzijdig en snel toestel met bijzonder goede 'inside' specificaties en inderdaad mooie prestaties (i.c.m. EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM), gepakt in een ietwat plastic behuizing voor zo'n veelzijdig toestel.
Pluspunten
Bijzondere specificaties in redelijk compacte DSLR-body
Verbluffende AF in live-view
Over algemeen mooie integratie knoppen en touch-screen
2 draaiwieltjes en veel toegewijde toetsen
Top LCD
WiFi (alleen via NFC snel te verbinden met smartphone)
Minpunten
Ietwat 'plastic feel'
Veel customizations van toetsen mogelijk, maar niet compleet
Dit is een goed product voor een goede prijs. Het is een niveau dat uitstijgt boven de instapmodellen en heeft met de opties en kwaliteit een goede, toegevoegde waarde.
Ik was op zoek naar een vervanger voor mijn Nikon D90. Ik neem foto's en video's, dus het moest een alles kunner zijn. Tot hiertoe heel tevreden over het toestel al is het wel serieus aanpassen. Het toestel is niet heel zwaar, wat het toch wel makkelijk handelbaar maakt.
prima camera voor de beginnend fotograaf. zeer scherpe prijs. prijs kwaliteit verhouding zeer goed. groot voordeel kantelbaar scherm en compact en licht gewicht.
Mooie DSLR spiegel reflex camera IS Nano USM zoomlens geschikt voor video zonder geluid te maken Veel instel mogelijkheden, Hoge ISO waarden. Net iets lichter dan de EOS 80D, maar door het minder zware gewicht van de body, makkelijker te hanteren.
Aangeschaft *knip* nadat ik eerst diverse reviews en gebruikerservaringen had gelezen. Toestel is relatief licht en ligt fijn in de hand. Ik heb nog nooit eerder met een Canon gewerkt en moet dus even wennen aan het instellen, maar dat gaat vrij instinctief.
Kwaliteit mooi DSLR camera. Ik had hiervoor een NIKON d3100. Een aanzienlijke vooruitgang al zeg ik het zelf. Wel wil ik snel een nieuwe lens kopen aangezien de 18-55mm kit lens niet de kwaliteit laat zien wat de camera wel zou hebben.
Na 2 jaar met een Canon G7X Mark 2 te hebben geschoten wilde ik een stap omhoog gaan en dat is gelukt met de Canon 77D. Hele goede camera voor een redelijk bedrag.
Aangekocht bij kamera-express, met canon cashback-actie.
Redelijk licht toestel maar toch met heel wat mogelijkheden, ook voor gevorderde fotografen. Goede kitlens met fijn bereik.
Mooie opvolger voor mijn EOS 450d. Ligt goed in de hand, niet te zwaar. Goede specs. Leuk dat ik nu ook foto's al via WIFI kan overhalen naar m'n telefoon om te kunnen delen tijdens vakantie, ipv te wachten tot ik thuis ben.
Na heel veel vergelijken en bekijken van reviews van gelijkaardige toestellen is dit een zeer mooie keuze. Een echte beginnerscamera met alles erop en eraan om te weten hoe het in elkaar zit en om eventueel door te groeien naar een duurder toestel met nog meer opties. Heel tevreden!
Lastige keuze in vergelijking met de EOS M50, maar toch gekozen voor dit type in verband met de objectieven die ik al heb. Geen spijt. Ligt goed in de hand en geeft haarscherpe foto's.
Een prettig werkbaar toestel dat zowel een beginnend gebruiker als de doorwinterde 'MANUAL' bediener kan bekoren. De prijs/kwaliteit verhouding lijkt is echt oké met dit toestel. De DIGIC 7 processor kan technisch wel wat aan. Enkele functies kan je met je smartphone bedienen met de Canon app.
Een aantal weken terug deze camera aangeschaft en nog geen seconde spijt van gehad.
Deze camera is heel fijn in gebruik, past zeer goed in de hand en de kwaliteit van de foto's is echt uitstekend!
Ik ben heel blij met de nieuw aangeschafte Canon EOS 77D! Ik fotografeerde nog met een EOS 350D en die was nu al sinds een jaar kapot. Heel blij dat ik nu weer kan fotograferen en kan niet wachten om de camera uit te gaan proberen!