De MSI Z270 SLI Plus scoort keiharde punten als het om belangrijke elementen gaat van het Z270 chipset. Geen overbodige features die het moederbord onnodig duur maken. Het motto van dit moederbord: "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg."
De MSI Z270 SLI Plus is een bord dat alles aan boord heeft. Overclockers en gamers kunnen hier echt alles mee doen.
Gekocht als mobo voor in een gesloten systeem (geen raampje). Helaas zit hier toch nog LED verlichting op. Aan die kermis lijk je bijna niet te kunnen ontkomen. Desondanks net, compleet bord zonder gekke fratsen voor een scherpe prijs.
Ja wat kan ik erover zeggen? Hij doet wat ie moet doen, zonder enig probleem. Zeer stabiel. Staat leuk met mijn videokaart en RAM die ook compleet zwart zijn. Veel mogelijkheden in UEFI.
Ik heb dit moederbord overgenomen van een tweaker voor mijn 6600K. Heb het bord voornamelijk gekocht voor looks, overclocking en de rgb-header. Zelfs 2e-hands houd het bord zich goed de baas. Over het algemeen een go-to bord voor K-processors van de 6e en 7e generatie. Msi for the win :)
heb hem net gekocht en werkt perfect
mooi moederbord lekker goedkoop voor een kaby lake !
mooi product van een goeie bouwkwaliteit. kan alle kaby lake processors houden.
makkelijk te installeren
Dit is de goedkoopste Z270 van MSI, een uitstekend moederbord. Mooie looks en ondersteund het om een ledstrip aan te sluiten(casemodding), zo heb je geen extra controller nodig, maar simpel vanaf een app.
RGB op het moederbord zelf heeft hij niet, daarvoor zou je zijn iets duurdere broer moeten kopen