fijne muis nooit problemen mee gehad nu al zn 2 jaar in gebruik en werkt nog als nieuw enigste nadeel is dat de sidegrips naar langer termijn zo slijten dat het niet meer fijn in de hand ligt vandaar dat ik dan ook overstap naar een nieuwer model
2 jr in gebruik. 6 u per week. Vervelend dat het rubber, waar de duim op rust, langzaam vergruist in kleine korreltjes. Dit resulteert in telkens schoonvegen van je vingers.
Je verwacht toch een betere kwaliteit van materialen.
Hele mooie muis, misschien wel een beetje prijzig maar dan krijg je wel echt kwaliteit.
Zelf vind ik de software echt heel handig en makkelijk te begrijpen.
Met Gamesense kan je voor bepaalde spellen andere gevoeligheid en programeerbare knoppen instellen.
Kortom, een echte aanrader!
Pluspunten
Software
Zit goed in je hand
Mooi design
Volledig instelbare RGB
Snelle reactie tijd
Rubber zorgt voor veel grip tijdens het gamen
Met de CPI knop kan je snel switchen van gevoeligheid
Erg goede sensor
Minpunten
Kan met vette handen een echte vinger afdrukmagneet zijn
Bij mijn oude Rival was het rubber bij de duim aan het weggesleten, Steelseries heeft hem in principe kosteloos vervangen, ik heb alleen voor de retour kosten betaald.
Pluspunten
Sensor
Past goed in mijn hand
Software maar 1 keer nodig om de LEDs in te stellen
Ik heb deze muis gekocht vanwege de headset die ik toen al had van SteelSeries. Ze stellen me opnieuw niet teleur! Geweldige performance naar mijn mening, zeer accuraat. Ook de software bied ondersteuning! Zeker zijn prijs waard!
Update: na een jaar toch de rubbers versleten.
Dit was zogenaamd het verbeterpunt t.o.v. van de originele rival (waarbij de rubbers binnen 6 maanden het begaven).
Ik raad het product daarom niet aan.
Pluspunten
DPI Instelbaar
RGB Verlichting
Steelseries Engine 3 werkt prima..
Minpunten
Prijs
.. maar is wel een extra programma voor alleen je muis..
Geweldige muis met bijna geen minpunten. Ik begon met een maxxter gaming muis van de actions maar na upgraden naar deze muis ging ik zo 3 ranks omhoog op CS:GO. Het enige minpunt is de kabel die een beetje stroef is en daarom de muis een beetje tegenhoud.
Pluspunten
Goede Sensor
Ziet er goed uit bij bijna elke setup
Voelt goed in hand
Niet teveel knoppen
Geen afleidende lichtjes
Minpunten
Kabel moet vastgetaped worden om niet in de weg te liggen
Deze muis is zeer geschikt voor mensen met een iets grotere hand en de prijs kwaliteit verhouding is redelijk goed.
De software die er bij geleverd zit is makkelijk te gebruiken en is zeer handig om je muis precies in te stellen hoe je zelf wilt.
Knoppen voelen lekker aan.
Met steelseries driver kun je de kleuren helemaal customisen. Dit werkt goed en je hebt erg veel verschillende mogelijkheden!
Ben zelf toch overgestapt op logi g402, omdat deze muis niet fijn is voor mijn hand.
Pluspunten
Knoppen zijn fijn, met name de mousewheel is top! (drukt ontzettend goed in, vergeleken met bv. logitech g402)
Kleuren zijn helemaal te customisen!
Muis is erg netjes afgewerkt!
Minpunten
Kabel is stug en kan in de weg zitten
Knopjes slijten snel(in mijn geval NIET diablo bestendig!)
ik heb dit product nu al een tijdje en voor het geld is dit een extreem goede game muis en heeft uitstekende presentaties toegebracht en led rgb brengt hulp voor sommige spellen
Pluspunten
licht gewicht 50 gram
mooie led
goede grip
makkelijke software
Minpunten
kabel is niet het best maar wel oke
alleen rechtshandig
led zie je alleen als je hand niet op de muis hebt (duh)
optimal sensor (maar is nog steeds snel alleen zal niet werken op glas )
Deze muis is mij erg bevallen, alleen voldoet niet aan wat er op tweakers/steelseries staat, zoals de scrollweerstand uitschakelbaar, en af de muis geschikt is voor een claw grip. Dat laatste is wel een beetje waar, maar het is meer een muis voor palm grip
Pluspunten
Goed gebouwt
Mooi design
Volledig aanpasbaar met steelseries engine
Ligt lekker in de hand (palm grip)
Optische sensor
Geen hoge lift-off
Minpunten
Kabel is erg gebogen bij binnenkomst
Niet heel geschikt voor claw grip
Zijkanten kunnen soms, hoewel rubberen puntjes, erg glad aanvoelen
Fijne gaming muis die je aan je eigen stijl kan aanpassen via de downloadbare software. Ook is het mogelijk om een eigen 3D plaatje erin te zetten. De 2 knoppen aan de zijkanten zitten voor mij ook op precies de goede plek.
Wat een fantastische muis heb ik dagelijks weer in de hand, geen moment spijt gehad van de aanschaf! Erg precies en in combinatie met de Steelseries QCK+ blijkt maar weer hoe mooi deze producten op elkaar afgestemt zijn.
Pluspunten
Zeer precies
Heerlijk licht (gewicht)
Lekker in de hand
Prijs / Kwaliteit
Minpunten
4e button (zijkant voor) buiten range van mijn duim.
Zeer precieze muis, ligt lekker in de hand en de bouwkwaliteit voelt goed. Voor mij persoonlijk de beste muis die ik ooit gebruikt heb. Hier vergelijk ik hem met: mx518, Copperhead, G500, CM alcor.
Pluspunten
Zeer precieze sensor
Goede bouwkwaliteit
Prettige vorm
"grip" coating
Licht scrollwiel, met duidelijke stappen
Minpunten
Ik heb de gunmetal versie, deze is in het echt donkerder grijs als op de officiele afbeeldingen, maar alsnog mooi.
Heb jij ook een Steelseries Rival 300 CS:GO HyperBeast Edition Gaming Mouse?