Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Steelseries Rival 300 CS:GO HyperBeast Edition Gaming Mouse - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
13
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
4
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
0
Daisai 9 januari 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 300 Zwart

Een standaard layout alleen slechte bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Layout is redelijk

Minpunten

  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

skildaboykaNewbie 27 februari 2018 Product gekregen

Steelseries Rival 300

fijne muis nooit problemen mee gehad nu al zn 2 jaar in gebruik en werkt nog als nieuw enigste nadeel is dat de sidegrips naar langer termijn zo slijten dat het niet meer fijn in de hand ligt vandaar dat ik dan ook overstap naar een nieuwer model

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • ligt goed in de hand
  • Onverwoestbaar

Minpunten

  • sidegrips slijten hard
  • click is relatief zacht

Eindoordeel

Score: 4
AlbertoRuiz 27 januari 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 300 Zwart

2 jr in gebruik. 6 u per week. Vervelend dat het rubber, waar de duim op rust, langzaam vergruist in kleine korreltjes. Dit resulteert in telkens schoonvegen van je vingers. Je verwacht toch een betere kwaliteit van materialen.

Pluspunten

  • Ergonomie voor kleinere handen

Minpunten

  • Rubber oppervlak slijt. Zie review

Eindoordeel

Score: 2
Tech_Hero_YT 31 augustus 2017 Product gekocht

Steelseries Rival 300 Zwart

Hele mooie muis, misschien wel een beetje prijzig maar dan krijg je wel echt kwaliteit. Zelf vind ik de software echt heel handig en makkelijk te begrijpen. Met Gamesense kan je voor bepaalde spellen andere gevoeligheid en programeerbare knoppen instellen. Kortom, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Software
  • Zit goed in je hand
  • Mooi design
  • Volledig instelbare RGB
  • Snelle reactie tijd
  • Rubber zorgt voor veel grip tijdens het gamen
  • Met de CPI knop kan je snel switchen van gevoeligheid
  • Erg goede sensor

Minpunten

  • Kan met vette handen een echte vinger afdrukmagneet zijn
  • Software loopt telkens op de achtergond
  • Draad is niet gevlochten
  • Heb na 2 jaar geen andere punten gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Marcus 19 augustus 2017 Product gekocht

Steelseries Rival 300 Zwart

Uitstekende muis. Prima sensor voor FPS games. Bij mijn oude Rival was het rubber bij de duim aan het weggesleten, Steelseries heeft hem in principe kosteloos vervangen, ik heb alleen voor de retour kosten betaald.

Pluspunten

  • Sensor
  • Past goed in mijn hand
  • Software maar 1 keer nodig om de LEDs in te stellen

Minpunten

  • Rubber bij de duim zou kunnen slijten

Eindoordeel

Score: 5
adam21a 28 juli 2017 Product gekocht

Steelseries Rival 300 CS:GO Fade Edition Gaming Mouse

handig als je grote handen heb.

Pluspunten

  • sensor
  • fade
  • grootte

Minpunten

  • krasjes.

Eindoordeel

Score: 5
GewoonGilles 3 mei 2017

Steelseries Rival 300 Zwart

Ik heb deze muis gekocht vanwege de headset die ik toen al had van SteelSeries. Ze stellen me opnieuw niet teleur! Geweldige performance naar mijn mening, zeer accuraat. Ook de software bied ondersteuning! Zeker zijn prijs waard!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Performance
  • Software

Minpunten

  • Draad

Eindoordeel

Score: 5
Shakesbeer_NL 12 januari 2017 Product gekocht

Steelseries Rival 300 Zwart

Update: na een jaar toch de rubbers versleten. Dit was zogenaamd het verbeterpunt t.o.v. van de originele rival (waarbij de rubbers binnen 6 maanden het begaven). Ik raad het product daarom niet aan.

Pluspunten

  • DPI Instelbaar
  • RGB Verlichting
  • Steelseries Engine 3 werkt prima..

Minpunten

  • Prijs
  • .. maar is wel een extra programma voor alleen je muis..
  • Rubbers slijten te snel.

Eindoordeel

Score: 2
jelmervdh 9 januari 2017

Steelseries Rival 300 CS:GO Fade Edition Gaming Mouse

Goed product van steelseries. Veel LED configuratie mogelijkheden. Soms wat last van een crosshair die ineens wegschiet maar niet heel hinderlijk.

Pluspunten

  • Skin(CS:GO Fade)
  • Ligging(hand)
  • Gewicht(Lekker licht)

Minpunten

  • Crosshair schiet soms weg.

Eindoordeel

Score: 4
Croco Deluxe 9 augustus 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

Geweldige muis met bijna geen minpunten. Ik begon met een maxxter gaming muis van de actions maar na upgraden naar deze muis ging ik zo 3 ranks omhoog op CS:GO. Het enige minpunt is de kabel die een beetje stroef is en daarom de muis een beetje tegenhoud.

Pluspunten

  • Goede Sensor
  • Ziet er goed uit bij bijna elke setup
  • Voelt goed in hand
  • Niet teveel knoppen
  • Geen afleidende lichtjes

Minpunten

  • Kabel moet vastgetaped worden om niet in de weg te liggen

Eindoordeel

Score: 5
Djquinn 7 juli 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

Deze muis is zeer geschikt voor mensen met een iets grotere hand en de prijs kwaliteit verhouding is redelijk goed. De software die er bij geleverd zit is makkelijk te gebruiken en is zeer handig om je muis precies in te stellen hoe je zelf wilt.

Pluspunten

  • Goede grip
  • Handige en duidelijke software
  • Stevige knoppen die goed werken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Geen sleeved kabel

Eindoordeel

Score: 5
lexxeflex 5 juli 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

Knoppen voelen lekker aan. Met steelseries driver kun je de kleuren helemaal customisen. Dit werkt goed en je hebt erg veel verschillende mogelijkheden! Ben zelf toch overgestapt op logi g402, omdat deze muis niet fijn is voor mijn hand.

Pluspunten

  • Knoppen zijn fijn, met name de mousewheel is top! (drukt ontzettend goed in, vergeleken met bv. logitech g402)
  • Kleuren zijn helemaal te customisen!
  • Muis is erg netjes afgewerkt!

Minpunten

  • Kabel is stug en kan in de weg zitten
  • Knopjes slijten snel(in mijn geval NIET diablo bestendig!)

Eindoordeel

Score: 4
hizkia 24 april 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

ik heb dit product nu al een tijdje en voor het geld is dit een extreem goede game muis en heeft uitstekende presentaties toegebracht en led rgb brengt hulp voor sommige spellen

Pluspunten

  • licht gewicht 50 gram
  • mooie led
  • goede grip
  • makkelijke software

Minpunten

  • kabel is niet het best maar wel oke
  • alleen rechtshandig
  • led zie je alleen als je hand niet op de muis hebt (duh)
  • optimal sensor (maar is nog steeds snel alleen zal niet werken op glas )

Eindoordeel

Score: 5
Jarmo1508 31 maart 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

Deze muis is mij erg bevallen, alleen voldoet niet aan wat er op tweakers/steelseries staat, zoals de scrollweerstand uitschakelbaar, en af de muis geschikt is voor een claw grip. Dat laatste is wel een beetje waar, maar het is meer een muis voor palm grip

Pluspunten

  • Goed gebouwt
  • Mooi design
  • Volledig aanpasbaar met steelseries engine
  • Ligt lekker in de hand (palm grip)
  • Optische sensor
  • Geen hoge lift-off

Minpunten

  • Kabel is erg gebogen bij binnenkomst
  • Niet heel geschikt voor claw grip
  • Zijkanten kunnen soms, hoewel rubberen puntjes, erg glad aanvoelen

Eindoordeel

Score: 5
Jorne Matton 18 februari 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

Heb de muis nu 3 weken. Een geweldige muis! geen moment spijt van gehad. Echt een aanrader als je voor een stealth look gaat.

Pluspunten

  • software
  • looks
  • fijn in de hand

Minpunten

  • geen sleeved kabel

Eindoordeel

Score: 5
BartHJ 5 januari 2016

Steelseries Rival 300 Zwart

Fijne gaming muis die je aan je eigen stijl kan aanpassen via de downloadbare software. Ook is het mogelijk om een eigen 3D plaatje erin te zetten. De 2 knoppen aan de zijkanten zitten voor mij ook op precies de goede plek.

Pluspunten

  • RGB verlichting
  • Fijn in de hand
  • Hoge DPI

Minpunten

  • Maar 2 DPI standen per profiel

Eindoordeel

Score: 4
StarAlpha 31 december 2015

Steelseries Rival 300 Zwart

Heerlijke muis om te zien maar ook om te gebruiken

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • RGB!
  • ligt heerlijk in de hand

Minpunten

  • geen sleeved kabel maar niet dat dat echt een probleem is

Eindoordeel

Score: 5
wendelin 30 december 2015

Steelseries Rival 300 Zilver

Aangekocht als supplementaire fpsmuis=>20 uren Far Cry mee gespeeld. De goed afgestelde dpi knop en pasvorm kon ik waarderen maar het muiswieltje ging elke uur stroever en knarste, bouwkwaliteit was bij mijn exemplaar slecht=> return to sender, geen vertrouwen meer in Steelseries muizen. Steelseries QCKheavy daarentegen is een prima muismat.

Pluspunten

  • Ligt goed in grote palmgriphand
  • Goede sensor en dpi knop
  • Uitgebreide software

Minpunten

  • Mindere bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
Leonicle 26 december 2015

Steelseries Rival 300 Zwart

Mooi ding

Pluspunten

  • Licht fijn in de hand
  • Je kan de muis aanpassen
  • Voor elk handformaat

Minpunten

  • Alleen voor rechtshandigen

Eindoordeel

Score: 5
SensLike 5 december 2015

Steelseries Rival 300 Zwart

Wat een fantastische muis heb ik dagelijks weer in de hand, geen moment spijt gehad van de aanschaf! Erg precies en in combinatie met de Steelseries QCK+ blijkt maar weer hoe mooi deze producten op elkaar afgestemt zijn.

Pluspunten

  • Zeer precies
  • Heerlijk licht (gewicht)
  • Lekker in de hand
  • Prijs / Kwaliteit

Minpunten

  • 4e button (zijkant voor) buiten range van mijn duim.

Eindoordeel

Score: 5
ray3 25 november 2015

Steelseries Rival 300 Zwart

Zeer precieze muis, ligt lekker in de hand en de bouwkwaliteit voelt goed. Voor mij persoonlijk de beste muis die ik ooit gebruikt heb. Hier vergelijk ik hem met: mx518, Copperhead, G500, CM alcor.

Pluspunten

  • Zeer precieze sensor
  • Goede bouwkwaliteit
  • Prettige vorm
  • "grip" coating
  • Licht scrollwiel, met duidelijke stappen

Minpunten

  • Ik heb de gunmetal versie, deze is in het echt donkerder grijs als op de officiele afbeeldingen, maar alsnog mooi.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Steelseries Rival 300 CS:GO HyperBeast Edition Gaming Mouse?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True