De Logitech G231 Prodigy is bijna exact wat je van een betaalbare Logitech zou verwachten: genoeg kwaliteiten, maar ook merkbaar de focus op lage kosten. Klinkt best prima, zit prima, mist wat flair en voelt wat eenvoudig plastic in de hand.
Ik heb deze koptelefoon gekocht omdat de oude wonden op mijn oren liet ik ben niet teleurgesteld in deze product op een ding na de bass blijft laag zet m hoog kan gekraak als geluid maken
Voor 50 euro is het een redelijke headset kwa geluid. Een tientje meer en er is een wereld van verschil.
een fijn zittende headset, ook al speel je uren je voelt soms niet dat hij op je hoofd zit. ik zelf draag een bril en heb nergens last van.
voor deze prijs vind ik deze headset het niet waard, microfoon pakte weinig stem op en veel ruis, ook begon na 3 maanden het geluid krakerig te klinken. voor iets meer geld heb je een veel betere.
Ik heb deze koptelefoon al best wel weer een tijdje, het was mijn eerste 'gaming' koptelefoon. Ik ben er erg blij mee, maar laatst was ik bij een vriend met een dure HyperX, end an is het verschil toch best groot
Product voor 30 euro gekocht. Nu al een tijd in bezit. Gekocht voor de playstation . Daardoor vond ik de 3,5mm jack een must. Nu ik meer op de PC zit had ik liever een usb gewild. al met al prima product
Prima product doet wat hij moet doen.
een goed geluid,
zit fijn,
doet het goed,
maar een te lange kabel.
zeer mooie headset zit fijn confortabel op je hoofd!
alleen de hoofdband vind ik zelf persoonlijk minder
maar voor de rest kwa geluidskwaliteit en microfoon
zou ik niet kunnen klagen en voor 50 euro krijg je echt heel wat terug!
dit is zeker de moeite waard
Prima headset. hardware is identiek aan de g430 en g230. ook handig te gebruiken met een playstation e.d.
Goed product . Volgende dag geleverd . Nogeen problemen gehad gekocht bij bol.com
Het beste product als je een budget headset wilt hebben. Met goede geluidskwaliteit en een diepe bass heb je hier veel aan. De microfoon klink goed en het is een lichte headset waar je geen last van krijgt. Hij voelt zacht aan op je oren alleen is voelt het goedkoop.
Geluid is prima, de microfoon aan de andere hand niet.
Je bent bijna niet hoorbaar met microfoon boost van 10 decibe.
Echter is na 1 jaar is de microfoon ook stuk gegaan, hij blijft niet op zijn positie staan, mijn advies, koop een ander product wat je geld wel tegoedgaat.
Prima headset voor een mooi budget. Headset is wel wat licht.