Tweakers
Tweakers
EVGA's GTX 1060 is een klein en eenvoudig kaartje, maar kan prima meekomen met de duurdere alternatieven. De koeler maakt wel wat meer geluid. Lees verder »
De GTX 1060 zorgt voor goede prestaties op 1080p en 1440p en doet dat met een TDP van slechts 120 Watt. De EVGA GTX 1060 Gaming is erg compact en op het moment van schrijven ook relatief goedkoop. De koeling vond ikzelf echter wel tegenvallen.
Slechte koeling en buggy software. Moet bij elke reboot m'n performance profiel opnieuw instellen wat dus gewoon super omslachtig is aangezien de meegeleverde software zo traag is als stront in een trechter en vaak vastloopt.
perfect als je alleen voor gaming een cheap kaart wil.
eerste paar keer ging die niet aan maar gewoon op nieuw de power kabels er in doen en dan werkt die als het goed is wel.
10/10 raad de gtx 1060 6gb aan als je wil gamen onder 4k
Leuk alternatief op de grotere broertjes 1070 & 1080. Prima videokaart om mee bij te blijven op een krap budget.
De GPU presteert goed en is erg zuinig. Daar ben ik tevreden over.
Ik ben ontevreden over de koeling. Ik weet niet of het aan de heatsink, de ventilator of beide ligt, maar bij gpu-power verbruik van +-95% wordt de temperatuur ongeveer 74 graden bij een fansnelheid van +-87%
na de release van de RX 480 kwam al snel de 1060, die het in de benchmarks beter blijkt te doen maar wel duurder is.
Helaas is Sli niet meer mogelijk, ze hebben ook besloten dat je alleen nog bij de snelste Gpu's nog in in Sli kan gamen.