FIFA 17 betekent de introductie van EA's Frostbite-engine in de langlopende voetbalspelserie, en ook de komst van een geheel nieuwe, verhalende spelmodus in The Journey, waarin spelers de rol aannemen van een jong talent dat zich moet opwerken in de wereld van profvoetbal. Een leuke toevoeging aan wat toch al een overtuigend contentpakket was, met daarbij ook bekende spelmodi als de Carrièremodus en Ultimate Team. In de gameplay is de nadruk meer op fysieke duels komen te liggen. Dat maakt FIFA 17 een stuk trager dan voorganger FIFA 16, vooral als er tegen de computer gespeeld wordt. Daarbij houdt de ai de bal soms frustrerend lang vast, wat FIFA 17 iets van zijn spelplezier kost. Dat is jammer, want de game doet het op vrijwel elk ander vlak uitstekend. Het ziet er allemaal mooi uit en de sfeer in de stadions is ook prima. Het gaat bij een voetbalgame echter met name om de gameplay, en juist daar weet FIFA 17 niet helemaal te overtuigen. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Leuke game en veel tijd in doorgebracht
Prachtig spel en zeer verslavend. Niet goed voor mij als gamer
Weinig vernieuwing in de carrière mode. enkel 1 seizoen journey.
Leuke game, heb hem aangeschaft, en de offline modussen zijn ook erg leuk gemaakt.
Bomvol pakket, met een nieuwe verhaal modus (The Journey), een hele uitgebreide FUT, een Career mode, losse wedstrijden & trainingen.
Ik vind hem veel beter als Fifa 15 of PES 2016.
Ziet er prachtig uit, speelt heerlijk weg, online of op de bank helemaal genieten.
Commentaar en sfeer zijn minder.
FIFA 17 is mooi met de nieuwe Frostbyte engine, en ''The Journey'' is een leuke toevoeging. Voor mij zijn dat de enige pluspunten aan de game. FUT is nog meer kapot als vorig jaar. Ik dacht eigenlijk dat dit niet mogelijk was maar FIFA 17 weet het toch te doen.
Vrijwel hetzelfde als 16 alleen nog ergere handicaps bij online spelen.. Wordt tijd dat EA eens afstapt van elk jaar een nieuwe Fifa en daadwerkelijk een goed spel zonder bugs probeerd te maken..
De laatste FIFA die ik had gespeeld was FIFA 15, aangezien FIFA 16 naar mijn mening weinig nieuwe dingen bevatte. FIFA 17 kwam uit met een nieuwe gamemode, The Journey. Ik heb er gelijk al helemaal verslaafd aan! Zeer tevreden met dit spel, ziet er ook erg mooi uit!