Tweakers
Tweakers
De HP Pavilion 15 is voorzien van vlotte hardware en heeft een fraaie aluminium behuizing. Enkele plastic details doen daar wel wat afbreuk aan. Het matte scherm met full-hd-resolutie en ips-paneel oogt prettig, maar de maximale helderheid is aan de lage kant. De accu presteert goed en houdt het zo'n zes uur vol tijdens het browsen of kijken van films. Opvallend is dat de nvme-ssd razendsnel kan lezen, maar dat de schrijfsnelheid niet boven de 140MB/s uitkomt. Helaas is upgraden van onderdelen niet eenvoudig, omdat de behuizing niet zomaar is open te krijgen. De configuratie is echter goed in balans en voor de meeste gebruikers zal er niet snel een noodzaak tot aanpassing zijn. Lees verder »
Een (tot nu toe) prima studentenlaptop met uitstekende prestaties.
snelle laptop en ziet er goed uit voelt degelijk aan.
kan ook een 10 bit diepte monitor aansturen met een 4 k resolutie.i7 en 500 ssd.
ben wel erg lang bezig geweest om het geheel naar mijn zin in te stellen.
bij levering zet er geen handleiding ,een groot nadeel.
De laptop is over het algemeen goed maar de ventilator is bij mij al 2x kapot gegaan na 1 maand. Ik gebruik het op een vrij normale manier dus dit moet niet kunnen. De online klanten service was slecht. Allen bij bellen een capabel persoon aan het woord gekregen.
Deze laptop heb ik voor school gekocht, erg krachtig en snel. De touchpad is waardeloos! Soms hapert hij of reageert totaal niet. 1 van de 2 steuntjes van het scherm is bij mijn model doorgebogen werkt verder prima! Verder ben ik erg tevreden over deze laptop
Deze laptop is best oké! Niet helemaal top. Het typt fijn en het is zeer snel. Maar door de lage helderheid ben ik geneigd om de helderheid op 100% te zetten, uit de fabriek op 80%. Het lijkt ook soms dat de trackpad hapert of soms rare bewegingen maakt.
Het is een prima product voor mensen die een krachtig laptop nodig hebben en regelmatig onderweg zijn. Zeker geschikt voor studenten die niet een laptop willen met een gaming look.
Geweldige prestaties! Goede processor, geweldige grafische kaart en fijn design. Kan de nieuwste games op hoge kwaliteit afspelen. Door de 16GB werkgeheugen kunnen simulatieprogramma's ook snel runnen. Start ook extreem snel op.