Tweakers

€ 8,93 bij bol Plaza

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 26 september 2016

FIFA 17: Op zijn best buiten het veld

FIFA 17 betekent de introductie van EA's Frostbite-engine in de langlopende voetbalspelserie, en ook de komst van een geheel nieuwe, verhalende spelmodus in The Journey, waarin spelers de rol aannemen van een jong talent dat zich moet opwerken in de wereld van profvoetbal. Een leuke toevoeging aan wat toch al een overtuigend contentpakket was, met daarbij ook bekende spelmodi als de Carrièremodus en Ultimate Team. In de gameplay is de nadruk meer op fysieke duels komen te liggen. Dat maakt FIFA 17 een stuk trager dan voorganger FIFA 16, vooral als er tegen de computer gespeeld wordt. Daarbij houdt de ai de bal soms frustrerend lang vast, wat FIFA 17 iets van zijn spelplezier kost. Dat is jammer, want de game doet het op vrijwel elk ander vlak uitstekend. Het ziet er allemaal mooi uit en de sfeer in de stadions is ook prima. Het gaat bij een voetbalgame echter met name om de gameplay, en juist daar weet FIFA 17 niet helemaal te overtuigen. Lees verder »

Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Gamehack
19 november 2020 Product gekocht

FIFA 17, Windows

Leuke game en veel tijd in doorgebracht

Pluspunten

• Gameplay

Minpunten

• AI

Anoniem: 991089
4 november 2017 Product gekocht

FIFA 17

Prachtig spel en zeer verslavend. Niet goed voor mij als gamer

Pluspunten

• layout
  • Graphics
  • spelers

Minpunten

• bugs
  • sfeer

Tweakwondo
17 juni 2017 Product gekocht

FIFA 17, Windows

Weinig vernieuwing in de carrière mode. enkel 1 seizoen journey.

Pluspunten

• Frostbite
  • Journey

Minpunten

• bugs
  • scripted goal keepers
  • lag online
  • geen vernieuwing carrière mode

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Anoniem: 933793
14 juni 2017 Product gekocht

FIFA 17

Leuke game, heb hem aangeschaft, en de offline modussen zijn ook erg leuk gemaakt.

Pluspunten

• Mooi design
  • Spelticks zijn lekker

Minpunten

• Lag online

Aramius
9 november 2016

FIFA 17

Bomvol pakket, met een nieuwe verhaal modus (The Journey), een hele uitgebreide FUT, een Career mode, losse wedstrijden & trainingen.
Ik vind hem veel beter als Fifa 15 of PES 2016.
Ziet er prachtig uit, speelt heerlijk weg, online of op de bank helemaal genieten.
Commentaar en sfeer zijn minder.

Pluspunten

• Heel erg veel verschillende modus.
  • The Jouney (verhaalmodus)!
  • Speelt lekker, veel beter dan Fifa 15 of PES 2016.
  • Grafisch
  • Online of thuis op de bank is genieten.

Minpunten

• Commentaar
  • Sfeer in stadions.
  • Nederlandse competitie niet goed overgezet qua gezichten en stadions.

KevinhNL Newbie
26 oktober 2016

FIFA 17, Windows

FIFA 17 is mooi met de nieuwe Frostbyte engine, en ''The Journey'' is een leuke toevoeging. Voor mij zijn dat de enige pluspunten aan de game. FUT is nog meer kapot als vorig jaar. Ik dacht eigenlijk dat dit niet mogelijk was maar FIFA 17 weet het toch te doen.

Pluspunten

• Grafische verbeteringeringen
  • Betere carrière modus

Minpunten

• Online spelen (FUT, seizoenen etc)

2 van 5 sterren (Slecht)
Wvdlinden1
22 oktober 2016

FIFA 17, Windows

Vrijwel hetzelfde als 16 alleen nog ergere handicaps bij online spelen.. Wordt tijd dat EA eens afstapt van elk jaar een nieuwe Fifa en daadwerkelijk een goed spel zonder bugs probeerd te maken..

Pluspunten

• Graphics
  • Gameplay

Minpunten

• Handicap
  • Bugs

3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 819465
2 oktober 2016

FIFA 17, Windows

De laatste FIFA die ik had gespeeld was FIFA 15, aangezien FIFA 16 naar mijn mening weinig nieuwe dingen bevatte. FIFA 17 kwam uit met een nieuwe gamemode, The Journey. Ik heb er gelijk al helemaal verslaafd aan! Zeer tevreden met dit spel, ziet er ook erg mooi uit!

Pluspunten

• Gamemodes
  • Graphics
  • Makkelijk te runnen, niet een hele goede PC nodig
  • Speelplezier

Minpunten

• Gaat veel tijd kosten die ik misschien beter kan gebruiken om bijv. te leren voor school

Heb jij ook een FIFA 17?