De Bose QuietComfort 35 is een prima koptelefoon. Er komt zeer fijn geluid uit en je hort werkelijk niks meer van de omgeving als je muziek afspeelt en noisecancelling aan staat.
De QuietComfort 35 is de eerste hoofdtelefoon van Bose die draadloos is én beschikt over Acoustic Noise Cancelling-technologie. De QC35 is een hele interessante kandidaat voor mensen die veel waarde hechten aan mobiliteit en bereid zijn om daar de hoofdprijs voor te betalen.
Over het algemeen ben ik erg tevreden met de hoofdtelefoon, met enkele kritische kanttekeningen. Het is niet de perfecte hoofdtelefoon, maar doet wat hij beloofd te doen met verve.
Pluspunten
De Noise Cancellation is werkelijkwaar fenomenaal
Verbinden is heel makkelijk en de Bose app maakt updaten en instellingen wijzigen peanuts
Goede clamping force, geen bankschroef-gevoel
Carry-pouch is van goede kwaliteit
Minpunten
Balans, soundstage en details van het geluid zijn niet top-of-the-line
Ik was op zoek naar een goede koptelefoon waarmee ik in een drukke ruimte ( kantoor ) goed kon werken zonder afgeleid te worden.
Zodra je de koptelefoon op zet merk je al dat je wat minder geluiden hoort, maar zodra je muziek afspeelt, hoor je bijna niets meer.
Eerste premium headset, gekocht als voorbereiding op nieuwe generatie telefoons zonder 3,5mm jack. Bediening is simpel en intuitief.
Ik ben geen audiofiel, maar toch was ik bang voor de Bose experience (no highs or lows, must be Bose), maar het laag is eerder te aanwezig.
Noise-cancelling is goed, maar kan niet alles tegenhouden (ik had meer verwacht)
Geluidskwaliteit laat te wensen over in de midden-tonen naar mijn mening.
Draagcomfort viel me als brildrager tegen, zie uitgebreide toelichting.
Noise-canceling verricht uitstekend werk, nooit eerder realiseerde ik mij hoeveel geluid onze koelkast en mechanische ventilatie maakt. Maar de headset heb natuurlijk ook gekocht om gewoon muziek te luisteren, en dat kan hier naar mijn mening niet mee.
Pluspunten
Simpel, maar mooi design
Opladen gaat snel
ANC doet z'n werk
Stevige en compacte opbergcase
Minpunten
Kan max 2 apparaten via BT onthouden
Elke stap is hoorbaar als je loopt
Voelt alsof er vacuum gezogen wordt aan mijn oren
Zwaar teleurstellende geluidskwaliteit
Muziek is al snel hoorbaar voor de mensen om je heen
Een echte aanrader. Heb ik het begin getwijfeld of deze headphones het wel waard waren. Maar die twijfel is nu toch echt verdwenen. De noise canceling is super evenals het draagcomfort. Dit product is het extra geld zeker waard.
Pluspunten
Super noise canceling
Geweldig draagcomfort
Goede geluidskwaliteit
Batterij gaat mega lang mee
Fijne case meegeleverd
Minpunten
Warm rond de oren na lange draagtijd (logisch)
Prijs kan afschrikken
Megeleverde oplaadkabel erg kort en zonder blokje.
Super koptelefoon met prachtig geluid. de noise cancellation is super, in het vliegtuig heb ik niet het idee dat ik in het vliegtuig zit. Accu gaat ook lang mee. Prijs is wat aan de hoge kant, maar je krijgt er heel wat voor terug.
Een hele fijne koptelefoon van hoge kwaliteit, qua geluid én design (hij kan tegen een stootje). Toegegeven, hij is wat prijzig, maar voor mij is ie het dubbel en dwars waard geweest.
Erg teleurgesteld, telkens kleine haperingen in geluid, vermoedelijk vanwege bluetooth. Niet alleen wanneer ik achter mijn iMac zit (bluetooth muis) dus geen idee waar het aan ligt. Ik luister dikwijls in combinatie met mijn iPhone SE met de Apple muziek app.
Verder wel comfortabel en goed geluid.
Goede koptelefoon, noisecancelling is fijn voor drukke omgeving en het draagcomfort is heel fijn. lange accuduur is ook handig. Tip: Luister als je in een (bijna) geluidloze omgeving bent zonder noisecancelling. De noisecancelling filtert veel midden-tonen weg.
Super headphone. Windruis op de fiets wel klein beetje vervelend, maar kabeltje erin en je hebt nergens last van. Geluidskwaliteit is fantastisch, noise cancelling werkt perfect en accuduur is ook top. Kost wat, maar dan heb je ook wat.
De Bose QuietComfort 35, een headset met prima accuduur, geluid, equalizer, instellingen app en natuurlijk een dubbele microfoon. Actieve geluidsreductie en een prima bouwkwaliteit. Hoogwaardig materiaal keuze en leder.
Perfect product, wat duur maar prijs waard vergeleken met mijn vorige ANC headset vooral als ik kijk naar comfort. Alleen met gapen/kaken iets anders doen kan er omgevingsgeluid door de kussens komen.
Comfortable hooftelefoon met prima noice cancelling. Ik gebruik hem veel voor conference calls icm met een drukke kantooromgeving. Geluidskwaliteit is goed, maar niet subliem
Heel erg zuiver geluid, een vlak geluid. Daar houd je van of daar houd je niet van. Ik vind het persoonlijk heel fijn, geen overheersende bass. De bouwkwaltieit van de koptelefoon is ook gewoon top, maar dat mag ook wel voor de forse prijs.
ideale koptelefoon voor als je je helemaal wilt afsluiten van de buitenwereld. Het geluid is wel wat gekleurd, maar ik was hier snel aan gewend. Draagcomfort is top, oren hebben voldoende ruimte en de koptelefoon drukt niet hard op het hoofd.
Pluspunten
Actieve geluidsdemping
Draagcomfort
Lange accuduur
Minpunten
Niet te gebruiken zonder actieve geluidsdemping (draadloos)
Windruis bij windstroom langs ingebouwde microfoons
Koptelefoon vervangt mijn Sony MDR-X950BT omdat ik toe was aan acoustic noise cancelling. Bose QC355 gekozen boven de Sony MDR-1000X (hier schijnen problemen mee te zijn). Komt zeer goed geluid uit, ANC is van zeer hoge kwaliteit, filtert veel geluid weg. Wel prijzig (€379).
Pluspunten
Acoustic noise cancelling van zeer hoog niveau
Draadloos (Bluetooth) en NFC connect
Firemware te upgraden (via Bose Connect app)
Bouwkwaliteit prima
Geluidskwaliteit
Bijgeleverde case
Accuduur
Minpunten
Bose app voegt weinig toe, anders dan wat beheer functies
Mogelijk niet voor audiophiles (ben ik zelf niet, ben wel kritisch)
Oren kunnen warm worden na langere tijd gebruik (vind ik zelf echter niet storend)
Bose, you did it again :-) werkelijk waar de beste noice cancelation die ik zelf heb gehoord. Wegens overstap van mijn trouwe Senheiser DJ HD 8, ben ik hiermee zeer tevreden. De prijs is een beetje aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je wel een zeer mooie headset!
Super product! Ik vlieg veel waarbij dit ideaal is. Je hoort de achtergrond echt niet. Mijn ervaring met meerdere apparaten tegelijk is iets minder waar er af en toe wat kleine seconden uitval bij is.
De QuietComfort 35 beschikt over Noise Cancelling en is volledig draadloos te gebruiken. Hij is erg prettig in gebruik en zeker de moeite waard om aan te schaffen als je veel beweegt. Wel moet je de (hoge) prijs er voor over hebben.
Ik heb de koptelefoon inmiddels een aantal maanden. De koptelefoon is sterk aan de prijs maar ik heb er zeker geen spijt van. In normale situaties als een omgeving van pratende mensen kun je nog wel wat horen maar als je in het vliegtuig of bus zit hoor je niets!
Pluspunten
Goede geluidskwaliteit
Erg goede bouwkwaliteit
geluidsdemping werkt extreem goed in een bus, auto, vliegtuig etc.
Mooie harde hoes die meegeleverd is
Gaat lang mee op een keer opladen.
Weegt weinig
Minpunten
Voor normaal gebruik maakt de active noice remover weinig uit, ik zou hem alleen kopen voor gebruik tijdens reizen.
Persoonlijk had ik iets meer bass op prijs gesteld.
Perfect geluid, werkt heel simpel en gemakkelijk te installeren, TOPPRODUCKT, prijs is FF schrikken maar als je hem eenmaal gebruikt is hij elke cent waard!
Pluspunten
Prachtig opberg tasje, kan er ook weer simpel in terug na gebruik!
Hééééél erg goed geluid!
Opgegeven accuduur klopt!
Mooi afgewerkt
Degelijk, doordacht apparaat!
Installeren/ aansluiten heel eenvoudig!
Hééééél comfortabel!
Minpunten
De prijs!!!!! (Heel even)
Zou ook wifi moeten hebben. ( je moet wat te zeuren hebben)
De QC is fantastisch, niets meer, niets minder. Helaas is de koptelefoon met geen mogelijkheid draadloos aan Windows 10 te knopen. Het hele internet staat er vol mee, maar Bose lijkt wel oost-indisch doof hiervoor. Geen problemen met andere bluetooth headsets op dezelfde installatie.
Pluspunten
De Noise Cancelling moet je meemaken om te geloven
De afwerking is top, zeer duurzaam
Binnen seconden verbonden aan telefoon
Geluidskwaliteit is goed. Er zijn betere op de markt, maar niet met NC
Minpunten
Niet bluetooth te gebruiken met Windows 10, wat ik 90% van de tijd zou willen doen