Koptelefoon met een redelijke geluidskwaliteit nadat je de equalizer van je geluidskaart aan het werk hebt gezet. Het draagcomfort is goed genoeg om de koptelefoon een paar uur achtereen te kunnen gebruiken. De microfoon is goed genoeg om Teamspeak mee te kunnen gebruiken, maar de opnamekwaliteit is niet geweldig.
Pluspunten
Comfortabele oorschelpen
TRRS koppeling werkt ook goed met moderne laptops
Geluid is wel helder na instellen EQ
Minpunten
Oppervlak is ongeschikt voor het bevestigen van acccesoires zoals headtracking devices
Na een lange zoektocht toch maar voor de nog onbekende Trust GXT322 gegaan. Geen high-end headset, maar voor de gemiddelde gamer toch een leuk setje.
Strak uitgevoerd met goed geluid, enig minpuntje is de wat kortere flexibele microfoon. Voor de prijs toch best aantrekkelijk.
Gekocht als vervanging van een oude skullcandy hesh.
Bij uitpakken had ik er meteen al twijfels over.
5 minuten uitgeprobeerd en terug gestuurd.
Overigens was de headset bedoeld om gewoon mee te gamen, microfoon is niet uitgetest.
Veel goede beoordelingen, maar ik begrijp niet waar die vandaan komen.
Prima low-budget headset die doet wat het moet doen, waarbij de basisfunctionaliteit (geluid en microfoon) prima is. Bouwkwaliteit laat te wensen over, maar dat is te verwachten in dit segement.
goed voor zijn prijs alleen ze zijn niet handig voor lange potjes gamen, iedereen kan meeluisteren als ze in zelfde kamer zitten als jou en de bouwkwaliteit is slecht want als je het aantikt hoor je alleen maar een holle headset en ze hebben niet al hun beloofde specs nagekomen
Fijne koptelefoon met een korte kabel.
Dit vind ik erg fijn, zo heb ik geen overtollige kabel wanneer ik hem aansluit op mijn Xbox.
Hij zit lekker en heeft een mooi helder geluid en een warme bas.
Pluspunten
Korte kabel voor consoles.
Mooi geluid.
Comfortabel.
Minpunten
Microfoontje kun je wel uitzetten, maar niet afkoppelen.
Prima headset, niet high-end maar er is mee te leven. Zeer fijne stevige opbouw en handige verstelbare microfoon. Helaas ging de microfoon na ongeveer een jaar kapot, dus heb ik een nieuwe headset moeten kopen.
Deze headset is de beste in zijn prijsklasse met comfortabele earcaps en goede surround sound, de microfoon is ook zeer goed en de bas in de headset zit oom goed, bouwkwaliteit kan beter.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding
geluidskwaliteit/microfoon
comfortabel
Minpunten
bouwkwaliteit
microfoon wel goed maar is gevoelig voor kabelbreuk
Dit is een goed product voor zo'n lage prijs. Goede microfoon niet het allerbeste geluid maar goed genoeg. Als je een koptelefoon gewoon bent moet ik je zeggen dat het wel groot is. De oren zitten rond je oren en je voelt het amper als je ze lang aanhebt.
Na een tijdje gamen (3 uur) Kunnen de hoofdbanden zeer gaan doen. Voor de rest prima bouwkwaliteit alleen het design van de headset heeft wel duidelijk laten zien waarom deze headset maar 30 euro is.
Pluspunten
Zit lekker op je hoofd
Mooie Bass
Gevlochten Kabel
Geluidskwaliteit
Earpads zitten lekker
Mooie verpakking, vooral voor maar 3 tientjes
Is met skype of discord redelijk goed
Minpunten
Is best groot en ziet er niet uit in het openbaar
De kleinste stand kan nog te groot zijn voor kinderen
Microfoon niet de beste in zijn prijsklasse
Voor 3 tientjes meer heb je echte kwaliteit te pakken
De kwaliteit is heel goed in vergelijking met de prijs. Je denk meteen aan een gamersheadset als je deze ziet, omdat het een mooie camoflache kleur heeft. Past perfect om de oorschelp heen en gaat niet zeer doen na een aantal uur. Het geluid is ook perfect.
Voor deze prijs vind ik dit toch wel een behoorlijk goede headset.
Stekkertje voor de combipoort is een fractie kleiner dan een normaal stekkertje, waardoor hij iets verder de combipoort in steekt.
Waardoor hij niet goed werkt in mijn ASUS N751JK, maar bijv. wel in mijn mobiel (OnePlus X).
Geweldige koptelefoon met redelijk goed geluid. Design ziet er overigens cool uit, "echt een gamerskoptelefoon" zeg je meteen. Ik gebruik het voornamelijk met CS:GO en heb tot nu toe geen klachten over het geluid. Na lang dragen (6uur) kun je wat last hebben van je oren, maar dat is normaal.
Pluspunten
Voelt sterk aan
Redelijk geluid
Kabel lekker lang
Microfoon netjes naast je mond, hindert niet met eten/drinken
Comfortabel zachte kussentjes
Minpunten
Na 6 uur voelt het zwaar aan. (6uur gamen wordt ook niet geadviseerd trouwens)