Gemiddelde gebruikersscore
Eindelijk is daar de aanvulling die ik zocht voor mijn Klik-Aan-Klik-Uit. Bedienen van scene's vanaf mijn afstandsbediening of APP is mijn reden van aankoop en dat werkt prima. Eenvoud (gevolg beperkt) maakt het een doelgericht voor schakelen van licht scenes met opties tot automation (rules/regels)
Een darkmode zeer welkom zijn voor de app. Het hamdmatig instellen via de telefoon zou ook beter moeten kunnen. Het balkje min/max werkt erg traag en onhandig, je vinger moet het bolletje verplaatsen en daardoor kun je niet precies de lichtsterkte instellen omdat je vinger er op staat tijdens verplaatsen
Gisteren ICS 2000 controlstation aangeschaft, waarmee ik met de app mijn verlichting, gordijnen en zonneschermen mee aan kan sturen en programmeren.
WERKT SUBLIEM !!!!!!
Samen met de service, de q&a met Rene op Youtube en het systeem zelf een DIKKE 10 !!!!!
Had al een ICS-1000, hiervan is de ondersteuning gestopt, product was prima, maar wilde meer mogelijkheden.
Dit bood ICS-2000, (slimme meter, Somfy besturing zonnescherm). Het kunnen klonen van de ontvangers van ICS-1000 naar ICS-2000 was enorm handig. Somfy koppelen was gemakkelijk. De uitlezing van de slimme meter is Real Time.
Vond he te duur mijn Lightmanager mini te vervangen door een Wifi versie. Lightmanager om via Harmony licht te regelen en Kaku voor simpele Google Home integratie en toegang via netwerk.
Voor plaatsing (ivm plaats slimme meter) zou Wifi handig zijn, want mijn modem zit niet in de meterkast.
eenvoudige installatie, simpel systeem met voldoende mogelijkheden echt een aanrader!!
eenvoudige installatie, simpel systeem met voldoende mogelijkheden