Uitstekende voeding die onhoorbaar stil zijn werk doet. De meegeleverde kabels zijn erg kort. Waarschijnlijk omdat er vanuit gegaan wordt dat het ook altijd in een mITX kast wordt gebruikt.
Pluspunten
Stil
Efficient
Compact
Sleeved cables
Minpunten
Erg korte kabels wat wegwerken wat lastig kan maken.
Prima voeding en inderdaad een beetje overdreven goed verpakt, maar wel jammer dat er maar één kabel met 4 SATA aansluitingen met telkens een paar cm tussen. Ik moest dus toch nog op zoek naar een verloopstekkertje om bij mijn DVD speler te geraken.
High-end voeding voor een compacte build. De prijs is stevig maar de voeding maakt dat ook waar. Hij is stil en komt in reviews steevast als beste SFX voeding uit de bus.
Pluspunten
Stil (fan staat stil tot 90 watt verbruik)
Nette afwerking, zwarte kabels
Efficient: 80 Plus Gold (en daardoor minder warmteproductie)
Mooi verpakt (imho zelfs iets overdreven)
Volledig modulair (hoewel deels ook prima zou zijn)
Minpunten
Alleen een Sata kabel met 4 aansluitingen (in meeste builds zou 1 of 2 genoeg zijn.)
Helaas geen 300 watt versie in de productlijn, dat zou ruim voldoende zijn voor veel compacte builds.
Kabels (12V en ATX) zijn wat kort maar perfect voor een compacte build
Positief verrast door deze voeding. Deze is erg klein (sfx) super stil en voelt ook erg robuust en kwalitatief goed aan. Tevens heeft deze voeding een hoge rendement.
Pluspunten
Hooge rendement (80+ Gold)
Volledig modulair
Extreem stil (moet je oor tegen de voeding aan houden wil je wat horen)
Vermogen , 450 watt voor een sfx voeding vind ik veel
Semi passieve koeling
Minpunten
korte kabels, voor mijn SFX kast waren de kabels zelfs nog aan de korte kant
Geweldige SFX voeding. Doodstil, omdat mijn build maar weinig stroom trekt (wat mij betreft zouden ze ook een 300 watt versie mogen maken).
Accessoires zijn prima: kabeltjes niet te lang, wat fijn is voor een mITX build. Uiterlijk is top (inclusief volledig zwarte kabels). Verpakking is geweldig.
Pluspunten
Stil
Uiterlijk
Compleetheid (accessoires, verpakking)
Minpunten
Aan de prijs, maar wel in lijn met die van de concurrentie