Tweakers
De Tab 3 Essential 7 van Lenovo is geen tablet die meteen indruk maakt. Het design is niet heel speciaal en het scherm mist wat contrast omdat het display niet gelamineerd is. Ga je er echter mee aan de slag dan merk je dat hij voor een relatief lage prijs behoorlijk wat biedt. Zo voelt hij stevig aan, is hij in het dagelijks gebruik sneller dan concurrerende modellen en ook de accuduur valt niet tegen. Daarnaast heeft Lenovo de standaardversie van Android niet te erg op de schop genomen. Lees verder »
Prima tablet voor deze prijs. Wij zochten een goedkope tablet voor mijn zoontje om wat filmpjes af te spelen tijdens de vakantie. Naar aanleiding van de review van Tweakers deze tablet gekocht.
De tablet voldoet prima en heeft tijdens een autorit naar Noord Frankrijk zijn dienst al bewezen.
Leuke budget tablet. Wel met wat software manco's, maar de prijs die ik ervoor betaald heb is hij zeker waard!
Fijn formaat, voelt stevig aan. Werkt goed voor basis taken zoals e-mail, internet en simpele games. Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Prima tablet! Gekocht voor kids (onder de 7 jaar). Voor mijzelf ook handig. Scherm is mooi helder. Android is als vanouds. Voelt stevig, wat voor kids ideaal is. Snelheid is prima. Geluid en camera zoals je verwacht voor de prijs. Minpuntje knopjes zijkant, voelen wat cheap. Veel waar voor geld.
Tablet gekocht door mijn dochtertje, en bevalt goed. Eenvoudiger spellen en browsen werkt prima. Bouwkwaliteit lijkt goed: stevig, misschien wat dik als je een iPad Air verwacht.