Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router - Reviews

Prijs
Specificaties 5GHz WiFi-ac + router • 4x 1Gbps switch - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
1
0
lictorian 23 oktober 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Slechte verbindings kwaliteit

Pluspunten

  • Eenvoudig te configureren
  • Range verbinding

Minpunten

  • Stabiliteit verbinding
  • Garantie ondersteuning

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
WLAN-bereik Score: 4
Prestaties Score: 2
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 1

0
Maglor1982 20 april 2017

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Van een Router in deze prijsklasse mag je toch wel meer verwachten. Vooral als deze de merk Netgear draagt.

Pluspunten

  • Design
  • 2x USB 3.0
  • MU-MIMO

Minpunten

  • Reactie tijd Interface
  • Helderheid LED's
  • Prijs > Kwaliteit
  • USB Share
  • Grootte

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Beheerbaarheid Score: 1
WLAN-bereik Score: 5
Prestaties Score: 2
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 1
Ondersteuning Score: 3

terracide 30 oktober 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Het is een erg fijne router, ik gebruik hem nu een jaar. Ik heb er meteen DD-WRT op geflashed dus van de originele firmware kan ik niks zeggen. Mijn review gaat dus i.c.m. DD-WRT. Wel rebooten na aanpassingen.

Pluspunten

  • Bereik
  • Compatible met DD-WRT
  • Snel
  • Lage Ping

Minpunten

  • Stabiliteit bij aanpassen zonder reboot

Eindoordeel

Score: 4
Godjira 22 september 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Vervangt mijn 8 jaar oude Nighthawk R7000 en extender. Met deze R7800 hebben wij geen extender meer nodig. Bereik is nu prima door het hele huis. Geen spijt van de aanschaf van deze zeer snelle router. De Genie interface blijft een nadeel.

Pluspunten

  • Bereik
  • Snelheid
  • 4 antennes
  • Bouw kwaliteit
  • LEDs uit te schakelen
  • Prima QoS opties

Minpunten

  • Netgear Genie interface
  • Groot apparaat
  • LEDs zijn héél fel
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
drdoublewjay 6 september 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Helaas is de range beperkt. Het signaal van de 2.4 is al snel weg. 5g gaat verder maar is nauwelijk waarneembaar op de 3e verdieping. Ik heb deze router gekocht vanwegen de vele lovende reviews op het interweb. Misschien toch wat meer indi reviews lezen de volgende keer.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Bereik 2.4g
  • Bereik 5g
  • Instellingen
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3
wvkreg 4 juni 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Prima high end router

Pluspunten

  • Dual 5G
  • Dual 2.4G
  • Sterke antennes

Minpunten

  • Groot
  • Lichtshow (wel uit te zetten)

Eindoordeel

Score: 4
Gabriel_Knight 22 april 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Ik heb een standaard AC Ziggo modem Bereik van de R7800 X4S is bijna gelijk aan dat van de Ziggo modem. Wifi Snelheid van R7800 is wel beter. Router is duur en schept hoge verwachtingen, maar worden niet waargemaakt Instellingen aanpassen of antennes richten lost niets op. Advies: niet kopen.

Pluspunten

  • WiFi snelheid is goed
  • Lampjes op router kunnen uitgeschakeld worden
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Bereik is niet veel beter dan Ziggo modem
  • Duur voor wat het bied
  • Weinig geavanceerde instel mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 2
SpeedingWilly 25 januari 2018 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Deze router behoort tot het hogere middensegment en doet alles wat hij moet doen prima en snel. Hier kun je je geen buil aan vallen maar in dit segment is de concurrentie groot.

Pluspunten

  • Snel
  • Stabiel
  • Wifi bereik
  • Design (subjectief)

Minpunten

  • Interface aan de trage kant
  • kleine bugs in firmware

Eindoordeel

Score: 4
FransDraadloos 17 december 2017 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Stabiele router en snelle router. Installeren gaat heel makkelijk. Website en app zijn super traag dat is wel een heel groot minpunt.

Pluspunten

  • Snel
  • Stabiel
  • Wi-Fi bereik

Minpunten

  • Trage website
  • Trage app
  • Traag

Eindoordeel

Score: 4
andregroeneveld 22 november 2017 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Makkelijk in te stellen router met voldoende opties voor de geavanceerde gebruiker. De router kan in 3 verschillende mogelijkheden geconfigureerd worden. Elke instelling heeft weer zijn eigen configuraties, dus wel goed lezen. Het WIFI bereik 2.4Ghz en 5Ghz zijn lekker snel. Mooi design.

Pluspunten

  • Redelijk groot berreik
  • Lampjes kunnen uit.
  • Bridge, Acces-Point en modem-router.
  • 3 x USB 3.0 aansluitingen
  • eSata poort
  • MU-MIMO
  • 4 antenne's Quadstream beamvorming
  • VPN en DYN service

Minpunten

  • Trage interface via browser

Eindoordeel

Score: 5
T0rch 12 september 2017 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Prima router met veel mogelijkheden. Je kunt er bijv. ook openWRT op zetten. Ik heb dit zelf niet gedaan maar hou van de mogelijkheden.

Pluspunten

  • Goed bereik
  • USB aansluitingen
  • LEDjes kun je uitzetten
  • VPN service
  • Regelmatige Updates

Minpunten

  • Best groot

Eindoordeel

Score: 5
Brensenbrink 11 september 2017 Product gekocht

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Prijs / Kwaliteit zit helemaal goed bij deze router. Veel instel mogelijkheden en ondersteund ook TimeMachine van Apple. Interface mag iets sneller reageren.

Pluspunten

  • Stabiliteit.
  • Snelheid door beton 2.4GHz.
  • Lampjes kunnen uit.
  • Ontwerp.
  • 2x USB 3.0
  • WiFi knalt eruit.
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Interface mag iets sneller reageren.

Eindoordeel

Score: 5
Magiciano 28 mei 2017

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Makkelijk in te stellen router met ook voldoende opties voor de geavanceerde gebruiker. Over het bereik op zowel 2.4 als 5G en de doorvoersnelheid ben ik erg te spreken. Met een mooier design (smaak) is de router 5 sterren waard.

Pluspunten

  • Wifi bereik
  • Wifi snelheid
  • Makkelijke installatie
  • LEDs kunnen uitgeschakeld worden
  • Netgear Genie telefoon app

Minpunten

  • Niet moeders mooiste
  • Flink aan de prijs

Eindoordeel

Score: 4
Scrtz 1 april 2017

Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router

Top router met uitgebreide featureset met onder andere MU-MIMO,quadstream en 160mhz. Klaar voor de toekomst dus en jaren mee vooruit te kunnen.

Pluspunten

  • Design
  • 4 antenne's (Quadstream)
  • MU-MIMO
  • Makkelijk in gebruik
  • 2x USB 3.0 poorten
  • eSata poort
  • 160mhz

Minpunten

  • Niet goedkoop

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Netgear R7800 Nighthawk X4S - AC2600 Router?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True