De Phanteks Enthoo Evolv ATX is een bijzondere behuizing met een ongelofelijke uitstraling, goed gebruik van aluminium, een erg handig interieur, en een uitstekende featureset. Daarnaast is het een prettige kast om mee te werken door de deurtjes en de handige elementen voor kabelmanagement. Een echte (maar wel prijzige) Top-Case.
Pluspunten
Uniek en opvallend design (And then some...)
Tof gebruik van aluminium, zeker deze grijze uitvoering is super. Zowel de oppervlaktes zelf zijn keurig als de afwerking.
Binnenwerk ziet er zoals we van Phanteks kennen echt top uit
Degelijke stock koeling, en veel optionele (water)koelmogelijkheden
PWM-fan hub, aanpasbare ledjes voor, een toolbox voor de schroeven, en andere kleine extra's
Deurtjes zijn nu eenmaal sexy.
Had ik al gezegd dat dit ding verdomd sexy is?
Prijzig, maar je krijgt wel echt iets bijzonders.
Minpunten
Uhm.. Uh.. Hm.. Nop. Nothing to see here. Move along.
Een grote stap t.o.v. mijn oude NZXT S340, wat overigens geen slechte behuizing is voor het geld. Leuk detail zijn de meegeleverde LED's die je kan gebruiken om de power-LED te veranderen naar een andere kleur en zo je build te matchen. Goede meegeleverde fans.
Nog altijd verliefd op het uiterlijk van deze grote kast. Al vanaf het begin noctua koeling erbij, dus heb geen ervaring met de bijgeleverde koeling. Al met al een echt luxe paardje.
Fantastische kleur en zo veel ruimte. Dit is echt een case waar je lang mee kan. Je kan er aardig wat HDDs en SSDs netjes in kwijt. Ook heeft het al een opstelling voor als je waterkoeling wilt installeren.
Pluspunten
Erg ruim
Prachtige kwaliteit
Ziet er mooi uit
Bijgeleverde ventilatoren erg stil
Veel upgrade mogelijkheden
Afgesloten PSU, dus geen kabels in de weg
Handige gaten voor kabelmanagement met bindingsstrips
Minpunten
Prijzig
Is vrij zwaar
Standaard bijgeleverde LEDs niet erg indrukwekkend.
Prachtige vormgeving en materialen. Gelijk bij het uitpakken zie je dat je iets speciaals in handen hebt. De plaatsing van HDD en voeding uit het zicht zorgt voor een mooie en cleane uitstraling. Een kast die ik iedereen die niet een standaard kast wil aan kan raden.