Geweldige speaker, heb hem vergeleken met Bose en Harman Kardon en hij kan alles.. Je kunt het geluid ook instellen zoals je zelf wilt. Diepe bas, mooie hoge en lage tonen en een prachtig design.
Heb deze play5 3 jaar gehad, in combinatie met twee play 1.
Inmiddels verkocht om twee redenen:
- Sonos ondersteunt alleen SMB1, en dat dwingt je ertoe je nas ook open te stellen voor wannacry en andere malware die SMB misbruikt.
- De geluidskwaliteit van deze speakers.
Naar aanleiding van de BTW weg actie in Mediamarkt deze in huis gehaald.
Heb deze op mijn slaapkamer staan en het is een absoluut beest qua performance.
De Sonos app en integratie van Spotify premium gaat vlekkeloos.
Je moet er wat geld voor neerleggen, maar het is het waard.
Na vergelijk Bose en Sonos voor play 5 gekozen, zuiverdere geluid bij hoog volume.
Nog nooit een WiFi apparaat gehad dat zo eenvoudig te installeren is. aansluiten van twee speakers duurde letterlijk 2 minuten incl de true sound sampling. Internet radio Apple music, spotify, alles is makkelijk te gebruiken.
Ik was al bekend met Sonos bij een kennis van mij(Playbar+Sub+2x Play:1 Dus leek het mij een goede tijdelijke oplossing totdat ik de Dali Opticon 6 haal.
Vergelijking gemaakt t.o.v. 2x Play 1. De Play 5 gekozen omdat ik het geluid voller vond klinken en vanwege de line-in mogelijkheid,
Mijn oude Sonos S5 boxen (stereo pair) vervangen voor de nieuwe Sonos Play:5 (tevens ook in stereo pair). Het verschil tussen de oude en nieuwe Play:5 is goed te horen wat ik niet had verwacht. Kan de Sonos Play:5 iedereen aanbevelen!