Review door de redactie
HP's Spectre 13 x360 is een convertible met een scherm dat niet alleen 360 graden kan worden gedraaid, maar bovendien goede kijkhoeken heeft en goed gekalibreerd is. De aluminium behuizing is stevig, maar vatbaar voor krassen, vooral als je gebruikmaakt van de 'convertible-standen' van de laptop. De Skylake-processor is iets sneller dan zijn voorganger en ongeveer even zuinig. Dat levert een prima accuduur van een uur of negen op. Het gewicht ligt met bijna 1500 gram iets boven dat van een gemiddelde ultrabook. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
2,0
2 van 5 sterren
5 reviews - Pagina 1 van 1
Ik heb deze laptop nu 3 maanden, en ben er zeer tevreden over.
my type aanduiding is alleen iets anders 4105 een scandinavische versie, denk dat alleen dat het toetsenbord anders is.
Pluspunten
- Scherm al spiegeld hij wel
- Toetsenbord
- touchpath
- Batterij duur
- veel directe aansluitingen geen verloop kabels nodig
- 3 usb3.0 poorten 5Gb (aangepast)
Minpunten
- prijs is wat hoog
- Windows Home
Perfecte laptop voor mij. Uitstekende bouwkwaliteit, goede prijs en tot nu toe nog geen enkel echt minpunt.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Scherm zowel beeld als aanraakgevoeligheid
- Schermscharnieren erg stevig
- Prachtig zwart met goud uiterlijk
- Goed werkend touchpad
Minpunten
- Vooralsnog geen
- Na 2 maanden: gele vlekken op scherm
HP Spectre x360 13-4159nd Special Edition
9 toets werkte niet naar behoren. Teruggestuurd voor reparatie. Na ruim 3 weken wachten en zonder bericht uiteindelijk te horen gekregen dat de laptop niet te repareren was. Heb mijn geld terug gekregen. Belachelijk voor zo'n dure laptop.
2 van 5 sterren (Slecht)
Mooi product voor te hoge prijs. Niet betrouwbaar. Mijn mening: NIET KOPEN
Pluspunten
- Mooie laptop
- Cpu is oke
- Ssd
- Heeft toekomst: 5Ghz ondersteuning, en USB 3.0
Minpunten
- Veel te hoge prijs
- Veel bugs
- Ineens zitten er lichtgele vlekken op scherm
- Je kan ook gewoon een laptop kopen die 600 euro kost en die betere hardware heeft
- Slechte videokaart voor gaming
- Heeft maar 256 gb opslagruimte
- Cpu niet goed voor gaming
HP Spectre x360 13-4159nd Special Edition
HP belooft veel met deze laptop, maar het lijkt alsof de consumentenmodellen allesbehalve goed zijn. Ik zie vaak dat ze vanwege mankementen moeten worden geruild, die van mij heeft ook mankementen en koos daardoor voor m'n geld terug. Geen aanrader voor consumenten, het is uiterst onbetrouwbaar voor een hoge prijs.
Pluspunten
- Aluminium body; het is MacBook pro kwaliteit
- 360-graden draai hinge; superstevig en flexibel om te gebruiken
- Touchscreenmogelijkheden zijn zeer goed geintergreerd in dit apparaat
- Goede specificaties
- Ziet er prachtig uit met zwart/gouden aluminium uiterlijk
Minpunten
- Tegenvallende accuduur, met energiebesparing en laagste verlichting ongeveer 6 uur. De 13 uur is klingklare marketingonzin
- Bouwkwaliteit; mooi van aluminium gemaakt, maar de rubberen voetjes raken uiterst simpel los wat de inside van de laptop kwetsbaar maakt
- Optimalisatieproblemen; veel errors en foutmeldingen tegengekomen ondanks dat de laatste drivers en updates zijn geinstalleerd
- Vereist veel updates om optimaal te werken, tevens werken deze maar half
- Kan erg heet worden
- Zeer hoge prijs voor betwiste kwaliteit bij consumentenmodellen
- Onbetrouwbaar
- Service van HP; vriendelijk doch onbekwaam en onbehulpzaam. De aardige telefonistes kunnen helaas niets doen om je te helpen en zijn afhankelijk van zeer trage andere diensten.