Deze notebook speciaal uitgezocht na het invoeren van alle specificaties die ik wilde op Tweakers Pricewatch en toen kwam deze als beste kandidaat uit de bus.
- Minimaal 15 inch scherm
- Max 2kg
- Numpad
- SSD
- Lange Accuduur
- Geen dvd drive
Laptop die vooral goed is voor alledaagse dingen en programmeren e.d. maar niet voor gamen. Bouwkwaliteit kan beter.
Goede indruk gekregen dankzij Tweakers review, maar grote teleurstelling. Constant errors op allerlei vlakken (opstarten, aanmelden, browsers, beeldscherm bevriest…). Al 4x alles opnieuw geïnstalleerd maar nog steeds onbetrouwbaar. Touchpad is slecht: slechte grip, klikt/selecteert te snel (als ik dat niet wil) en rechtermuisknop bijv. bijna niet in te drukken. Jammer.
Ik heb deze laptop eind 2015 gekocht voor mijn studie, geselecteerd op de videokaart, processor en het ramgeheugen. Ik ben normaal niet zo'n fan van laptoptoetsenborden maar deze vind ik erg fijn. Over het algemeen nogsteeds zeer tevreden. Het enige echte minpunt is de fan die soms veel lawaai maakt.
Voor een 15.6 inch laptop is het een licht gewicht. Snel door de SSD en goed om mee te nemen.
De fan staat echter bij minst intensieve processen al vol aan. Jammer, naar mijn mening is de laptop dat voor de prijs niet waard.
ziet er goed uit mooi design en voelt goed in de hand de minpunten moeten je niet af houden van deze koop.
Deze dunne notebook is perfect voor alle taken, van gamen tot het formele werk, met zijn GTX 950M zijn dus simpele games perfect speelbaar, andere zal op een medium settings worden gespeeld. Uiteraard zeer snel, binnen 3 seconden op het inlogscherm door SSD.