Review door de redactie

Door Jelle Stuip - Redacteur 8 oktober 2015

MSI GE62-2QC: papieren tijger

MSI heeft met de GE62 2QC een laptop gebouwd die op papier goed is, maar in de praktijk tegenvalt. Er is een goed toetsenbord aanwezig en de vlotte hardware zorgt ervoor dat de laptop de meeste games vlot draait. Het tn-scherm heeft echter slechte kijkhoeken en een erg laag contrast. Daarbij heeft de touchpad weinig precisie en detecteert hij veel multitouchbewegingen niet. Op de hardware is bezuinigd door singlechannel-geheugen en een goedkope wifi-ac-netwerkkaart te monteren, wat niet overeenstemt met de prijs. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Janneman_Nl
26 januari 2016 Rapporteer

MSI Gaming Series GE62 2QC-600NL

Goede laptop die mij het geld waard was. Goede prestaties en redelijke batterij duur.
3 uur websurfen en 1.5 uur gamen (world of tanks)

Pluspunten

• Niet te zwaar
  • Goede prestaties
  • SSD
  • redelijke batterijduur

Minpunten

• vingerafdrukken
  • onderkant plastic

Jurronaut
31 mei 2017 Rapporteer

MSI Gaming Series GE62 2QC-600NL

Ik heb deze MSI Gaming Laptop nu ongeveer anderhalf jaar in mijn bezit. Hij voldoet aan de dingen die je van zo'n laptop verwacht. Toch ben je beperkt met je mogelijkheden qua gaming als het om deze laptop gaat. Alles kan worden gespeeld op lage instellingen, verwacht geen hoogstandjes dus!

Pluspunten

• Mooi toetsenbord
  • Stevige metalen behuizing
  • Fan-boost

Minpunten

• Minder goede beeldkwaliteit
  • Wordt snel warm

3 van 5 sterren (Voldoende)
miele
20 maart 2016 Rapporteer

MSI Gaming Series GE62 2QC-600NL

Deze laptop is voor mij absoluut geen succes. Trage Wifi die regelmatig uitvalt (Wifi in huis is verder prima voor andere devices). Vastlopers (ondanks updates bios etc.). Slecht beeldscherm (inkijkhoeken en helderheid). De bouwkwaliteit is bedenkelijk. Daarnaast zijn alle headers van het moederbord gehaald voor upgrades (zoals extra M2 sloten).

Pluspunten

• Prijs
  • Specificaties
  • Design

Minpunten

• Beeldscherm
  • Interne wifi adapter
  • Bouw kwaliteit

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een MSI Gaming Series GE62 2QC-600NL?