Tweakers
Tweakers
Met een amoled-scherm aan de voorkant en een e-ink-scherm op de achterkant valt de YotaPhone op en het is knap dat de rest van de telefoon er niet onder lijdt. Zo is hij niet veel zwaarder of dikker dan andere telefoons en is hij prima om vast te houden. Ook aan de softwarezijde is de uitwerking niet slecht, met handige widgets, maar voor het lezen van een e-book vinden we het e-ink-scherm te klein en niet scherp genoeg. Los van dit e-ink-scherm is de Yotaphone niet bijzonder. Het reguliere 5"-scherm is mooi en de hardware is oké, maar accuduur en camera zijn matig. Het grootste probleem is dat de YotaPhone met een adviesprijs van 699 euro veel te duur is voor wat hij biedt. Voor de helft zou hij al moeilijk tegen de concurrentie op kunnen, zeker op dit moment. Lees verder »
Snelle mooie telefoon, en al helemaal als je de prijs ziet... Mocht je veel fotograferen, kan ik dit toestel niet aanraden qua camera, deze is ronduit slecht.
Kitkat versie zaten nog foutjes in,random reboot kon wel eens gebeuren,
Nu de Lollipop 5.0 er is, werkt hij zonder probleem.
als je het E-inkt scherm gebruikt voor sms,email,gaat de battery wel lang mee tot paar dagen..
Een yotacase rand is aangeraden,anders ligt hij altijd op een scherm op tafel.