Heel mooi moederbord als je een zwart/witte build wil maken zoals ik heb gedaan, doet perfect waarvoor ik hem gebruik. Support SLI, Crossfire, 4 geheugen sloten van DDR4 en de Z170 chipset om te overclocken. Zeker een aanrader als je een zwart/witte build wil hebben.
Een erg goed moederbord voor iemand die graag een zwart/witte build wil, ben over alles heel erg tevreden, behalve over de manier waarop de SATA poorten zijn geplaatst, deze hadden angled mogen zijn. Voor de rest echt een aanrader voor iemand die een moederbord zoekt met een mooi strak design!
Goed product. Gebruik hem nog steeds met plezier. Enige probleem dat ik heb gehad is dat bij het bouwen van mijn PC hij niet POST-de. Dit kwam door een glitch met de RAM slots. Nadat ik mijn twee sticks RAM in twee aparte kanalen deed, werkte hij gewoon.
Erg tevreden met dit bord. Alles wat je nodig hebt voor een high-end systeem zonder toeters en bellen waar je voor betaalt en toch niet gebruikt.
Hij werkt, niet meer niet minder. Enige probleem is dat ik nog geen enkele BIOS update heb gezien.
UPDATE: recent spontaan eerste update ontvangen, gelijk 4 versies hoger. Toen startte hij niet meer, teruggzeonden en laten downgraden maar verwacht geen support van MSI. Houd de BIOS op A.00 of A.30.