Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
34 reviews

Logitech Z333 - Reviews

Prijs
Specificaties 2.1-set met een totaal vermogen van 40 Watt RMS - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Logitech Z333. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
13
Score: 4
16
Score: 3
1
Score: 2
4
Score: 1
0
+2
jetspiking 28 juni 2018 Product gekocht

Logitech Z333

De Logitech Z333 2.1 speakerset is een aardige set voor de huidige prijs (≈50). De subwoofer van 24W heeft niet alleen bij muziek, maar ook bij games een flinke meerwaarde. De controllpad is tevens geen overbodige luxe, deze zit echter onhandig gemonteerd aan de subwoofer met een relatief kort snoertje(1,5m).

Pluspunten

  • Uitstekend geluid bij alle toonhoogtes (zowel speakers als subwoofer)
  • Nette afwerking
  • Conussen afgeschermd
  • Basregelaar
  • Afstandsbediening
  • Afstandsbediening staat stevig en verschuift niet

Minpunten

  • Speaker is vervaardigd uit relatief goedkoop materiaal (MDF) en oogt daardoor niet heel bijzonder
  • Kabels vast aan subwoofer
  • Afstandsbediening heeft een redelijk korte kabel (1,50m)
  • Basregelaar zit op de achterkant van de subwoofer
  • Kleine tweeters (speakers) zijn nep

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

+2
mvdam 5 september 2016

Logitech Z333

Heerlijk speakersetje voor een prima prijs.

Pluspunten

  • No-Nonsense ontwerp
  • Geluidskwaliteit
  • Goedkoop

Minpunten

  • Stroomkabel niet los te koppelen
  • Control pod niet los te koppelen
  • Subwoofercontrols achterop Sub

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

+2
Derice 11 oktober 2015

Logitech Z333

Vriendelijke prijs voor een (bijna) uitstekend 2.1 setje.

Pluspunten

  • Mooie bas
  • Geen vervorming geluid bij hard volume
  • Geen ruis bij stilte en hard volume
  • Prijs/Kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Bediening subwoofer niet op de 'control' unit
  • Geen treble afstemming
  • Speaker kabeltjes iets aan de korte kant voor goed kabelmanagement
  • (Lichte) Elektische zoom hoorbaar in subwoofer wanneer de set is uitgeschakeld.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

+1
gnaoot 27 november 2015

Logitech Z333

Prima set met vooral mooie, heldere hoge tonen. Bass valt wat tegen.

Pluspunten

  • Heldere hoge tonen
  • Robuust setje

Minpunten

  • Bass valt een beetje tegen
  • Storing tweeters bij veel bass

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Prijs Score: 4

0
Wvdlinden1 4 mei 2017

Logitech Z333

Geluid wat je mag verwachten voor 50 euro, maar ook niet meer dan dat.

Pluspunten

  • Bass
  • Bouwkwaliteit
  • Volumeregelaar
  • Mid tonen
  • Voor gamen goed geluid

Minpunten

  • Hoge tonen
  • Kan eigenlijk niet harder dan 50%
  • Voor muziekliefhebbers zal deze set niet voldoende zijn

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Muziekweergave Score: 3
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 3

Flannagill 8 mei 2018 Product gekocht

Logitech Z333

Voor het geld een redelijk setje. Het geluid is redelijk muddy, maar de bass is stevig. Mooi setje dus voor gamen en casual muziek luisteren dus, een echte Hi-Fi experience is het helaas niet. De tweeters van de satellietspeakers zijn nep, en hebben dus geen functie behalve misleiden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Sub
  • Mids en Lows

Minpunten

  • Nep-tweeters
  • Muddy geluid
  • Highs

Eindoordeel

Score: 3
Nekkertje 24 april 2018 Product gekocht

Logitech Z333

Super boxen alleen de ruis van de tulpen heel vervelend en de puck blijft niet goed liggen

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goede bass
  • Leuke puck

Minpunten

  • Puck blijft niet zitten
  • Ruis bij tulpkabels inpluggen

Eindoordeel

Score: 4
menonv 12 maart 2018 Product gekocht

Logitech Z333

Prima setje, geluid erg netjes als achtergrond geluid. Bass controle matig.

Pluspunten

  • Nette stylisch producten
  • Geluid is optimaal en goed afgesteld..
  • Mijn exemplaar heeft geen "zoem / brom", ook bij stil of vol

Minpunten

  • Bass volledig opengedraaid is het "mwah mwah". Met EQ verder bijschalen verzorgd wel de juiste extra kick.
  • Bass & treble niet te regelen op de volumeknop.

Eindoordeel

Score: 4
Mickvs 8 maart 2018 Product gekocht

Logitech Z333

Uit deze boxen komt goed geluid. Subwoofer valt wel tegen. Ook als de subwoofer uit is zit er een lage zoom in. Als je ze op je slaapkamer hebt staan is dit erg vervelend maar ook als je geen muziek afspeelt kam dit knap vervelend zijn.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/Kwaliteit
  • Geluidscontroller

Minpunten

  • Bassvolume op achterkant subwoofer
  • Lage zoom als subwoofer uit staat

Eindoordeel

Score: 2
Djawed 3 januari 2018 Product gekocht

Logitech Z333

De speakers vallen heel erg tegen voor de prijs. Veel geluiden die ik normaal wel op andere speakers en headsets hoor, hoor ik niet zo fijn met de speakers. Zeer teleurstellend. Oh en hij maakt ook nog eens een buzz geluid wnr er een tijd geen geluid is gemaakt.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Jack aansluiting bij volume knop

Minpunten

  • Geluid kwaliteit matig
  • Bass matig
  • Buzz geluid

Eindoordeel

Score: 2
amptydaan 9 oktober 2017 Product gekocht

Logitech Z333

Deze set heeft een "slaapstand" feature die niet is uit te schakelen, na enige tijd schakelt de set zichzelf uit bij onvoldoende input. Dit valt op te lossen door het volume van de pc maximaal te zetten en te regelen via de volume knop en dua niet via de pc.

Pluspunten

  • goede klank weergave
  • bass ruim voldoende
  • mooi ontwerp
  • lekker licht

Minpunten

  • control unit zit vast aan de unit
  • bass niet regelbaar via control unit
  • ietwat heftige hoge tonen

Eindoordeel

Score: 5
patrickrick2 13 juli 2017 Product gekocht

Logitech Z333

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij MediaMarkt, de Logitech Z333. Prachtig ontwerp. Goede (instelbare) hoeveelheid bass en vooral niet duur. De losse speakers hadden ietjes kleiner gemogen, 't past net op mijn 70cm breed bureautje naast mijn laptop. De subwoofer is dan weer wl lekker compact. Een aanrader.

Pluspunten

  • Goed helder geluid
  • Ontwerp
  • Goedkoop

Minpunten

  • Losse speakers aan de dikke kant.
  • Korte kabels

Eindoordeel

Score: 4
Pokemoneuro 7 juli 2017 Product gekocht

Logitech Z333

Goede speakerset, het volume is goed. Ik gebruik Voicemeeter Banana om mijn audio te managen, dus een EQ heb ik altijd bij de hand, ondanks de missende treble control. De tweeters zijn nep, dat is jammer, maar dit wist ik van tevoren.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Sub werkt goed
  • Volume controle makkelijk
  • Volume kan hard

Minpunten

  • Nep tweeters
  • Geen treble control
  • Bass control lastig te bereiken

Eindoordeel

Score: 5
meesjagerman 6 juli 2017 Product gekocht

Logitech Z333

Goed speakersetje, voor een lage prijs

Pluspunten

  • Design
  • Prijs/Kwaliteitverhouding
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Onhandige kabels, kabels zijn niet los te koppelen/vervangen
  • Hoge tonen

Eindoordeel

Score: 4
Stefan44 21 mei 2017

Logitech Z333

Enorm tevreden hiermee. Leuk uitziende 2.1 set met (voor deze prijs) erg goed geluid. In tegenstelling tot anderen geen last van zoom (bij beide van mijn 2 sets).

Pluspunten

  • Leuk uiterlijk
  • Goed geluid
  • Hoeveelheid bass in te stellen (gewoon maximaal zetten dus!)
  • Handige volume knop die je overal op je bureau kunt plaatsen

Minpunten

  • Bass-draaiknop zit achterop de subwoofer
  • Niet geschikt voor erg hoog volume

Eindoordeel

Score: 5
elroyclaassen 30 januari 2017

Logitech Z333

Ik heb deze set nu 2 dagen en ik moet zeggen het is de waarde tussen de 45-55 zeker waard het is mooi helder geluid en een goede bass

Pluspunten

  • Het is een 2.1 set
  • Het design is mooi
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Kabels zijn van goede lengte
  • Makkelijk volume verstellen met volume controle

Minpunten

  • Subwoofer en stereo speaker gaan via 1 3,5mm kabel
  • Geen bas instelling op de volume controle

Eindoordeel

Score: 4
BlackWhizz 17 januari 2017

Logitech Z333

Product is te duur voor z'n prijs. Bij Logitech verwacht je kwaliteit en een leuke geluidskwaliteit voor een instapmodel. Beiden vind ik onvoldoende!. Midden en hoge tonen zijn goed, subwoofer laat te wensen over.

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Volume controller los van speakers
  • Bouwkwaliteit
  • Scherpe hoge en lage tonen

Minpunten

  • Elektrisch geluid op hogere volumes
  • Subwoofer doet te weinig, ook op hoge volumes
  • Subwoofer is te ongecontroleerd op hogere volumes
  • Coilwhine door speakers als er geen apparaat aangesloten is
  • Alle kabels minimaal 50 cm te kort

Eindoordeel

Score: 2
iDonkey 15 januari 2017

Logitech Z333

Uitstekende speakerset voor dit geld. Goede hoge en lage tonen, los besturingselement is een welkome aanvulling. Kabels hadden langer gemogen in verband met kabelmanagement.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Goede looks
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Kabels hadden langer gemogen

Eindoordeel

Score: 4
stevens20 15 januari 2017

Logitech Z333

Erg blij met deze inpulsaankoop. Gebruik hem aan de mediaspeler/tv voor netflix. Komt mooi vol geluid uit, geen overdreven aanwezige bass. Tot op heden zeer tevreden mee! Geluid is beter dan dat ik verwacht had [b] in deze prijsklasse. [/b] Voor mensen met een klein budget is dit een no-brainer.

Pluspunten

  • no-Nonsens design
  • n keer instellen en klaar
  • mooi vol geluid
  • geen overdreven bass
  • Super geluid voor dit geld

Minpunten

  • gaat (bij mij) niet heel hard
  • kabels zijn wat kort
  • Elektische zoom hoorbaar in subwoofer wanneer de set is uitgeschakeld.

Eindoordeel

Score: 5
vegaspower 11 december 2016

Logitech Z333

Een speakerset met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Logischerwijs: Is bedoeld voor een werkplek: Desktop/Laptop

Eindoordeel

Score: 5
dirtblokje89 22 november 2016

Logitech Z333

Prima product , mooi geluid en dikke bass.

Pluspunten

  • subwoofer geeft dikke bass
  • perfect 2.1 geluid
  • speakers kunnen best hard
  • aparte volume bediening
  • goede bouw kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • volume bediening heeft erg korte kabel

Eindoordeel

Score: 4
meneerlaurens 9 november 2016

Logitech Z333

Bouwkwaliteit is goed, maar het geluid viel me erg tegen.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Luxe volume controller

Minpunten

  • weinig diepgang in het geluid
  • subwoofer deed bijna niets

Eindoordeel

Score: 2
dejeroen 11 september 2016

Logitech Z333

De installatie duurde langer dan ik had verwacht doordat de volumeknoppen van de subwoofer en de speakers los van elkaar moet worden ingesteld met de draaiknoppen. Nu dit goed staat bedien ik het met de volumeknop van het toetsenbord van de computer waar ik dit setje aan heb gekoppeld.

Pluspunten

  • goedkoop
  • voelt stevig aan
  • geluid is goed

Minpunten

  • externe draaiknop alleen voor de zijspeakers
  • subwoofer volume zit achterop de subwoofer

Eindoordeel

Score: 4
Pokjus 8 september 2016

Logitech Z333

logitech z333 speaker set bevat een hoop style en past daardoor goed bij mijn setup en vooral door de controller heb ik nu geen ruzie meer met mijn boksen en de bass maakt een ontzettend mooi geluid

Pluspunten

  • mooie bass
  • goede speakers
  • controller

Minpunten

  • geen lange kabels
  • hij blaast me van me stoel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Bevermedia 5 september 2016

Logitech Z333

Ik heb de Z333 nu 2 maanden in huis en kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige set speakers is. Het geluid is open, warm, kan hard zonder vervorming en laat me mijn muziek voor de volle 100% beleven. Niet twijfelen, gewoon kopen, krijg je geen spijt van!

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeving
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Z333?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True