Gemiddelde gebruikersscore
De Logitech Z333 2.1 speakerset is een aardige set voor de huidige prijs (≈€50). De subwoofer van 24W heeft niet alleen bij muziek, maar ook bij games een flinke meerwaarde. De controllpad is tevens geen overbodige luxe, deze zit echter onhandig gemonteerd aan de subwoofer met een relatief kort snoertje(1,5m).
Vriendelijke prijs voor een (bijna) uitstekend 2.1 setje.
Een heel aardig setje voor een scherpe prijs. Acceptabel geluid voor algemeen gebruik.
Als budgetset is dit een prima set, als je eisen niet heel hoog zijn en je een 2.1 wilt voor je desktop.
Groot nadeel is dat de sub ruist als de set uit staat, oplossing is om de set op een schakelbaar stopcontact aan te sluiten.
Prima set met vooral mooie, heldere hoge tonen. Bass valt wat tegen.
Prima stel speakers die het gewoon goed doen. Voor de normale gebruiker meer dan voldoende.
Top setje. Heb deze gekozen voor een middelmatig dure upgrade voor mijn PC-speakers, die ik voornamelijk gebruik voor games.
Geluid wat je mag verwachten voor 50 euro, maar ook niet meer dan dat.
Tegenvallende set boxen.
Na 11 jaar overgestapt van mijn Logitech boxen verwacht je voor hetzelfde geld toch een beter geluid.
Helaas klinkt het nogal schel en vind ik de bass matig.
Gekocht voor bij een simpele desktop/console-setup. Meer dan prima voor games en day-to-day usage en casual muziek luisteren; voor deze prijs is het simpelweg een sterke aanrader. De volumeknop is handig voor op het bureau en geluid klinkt met de juiste instellingen dik prima (zonder extreem hoog volume)!!
Upgrade van beamer geluid garage. Woonkamer met 20x zo dure 5.1 versterker. Maar de Logitech verrast en doet het uitstekend in de garage.
Prima speakers die helaas niet kunnen worden getweakt met software, bass is op lage volumes nauwelijks hoorbaar.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Waardeloze set. Geluid is redelijk voor de prijs maar ook zeker niet meer dan dat. Geluid valt continu uit tijdens gebruik waardoor je iedere keer het aan/uit knopje moet gebruiken.
ben overgegaan van een trust naar logitech moet zeggen geluidskwaliteit voor films en muziek is uitstekend voor de prijs.
Ik heb deze set gekocht ter vervangen van mijn vorige speaker set. In principe komt er mooi geluid uit en is naar mijn mening zeker beter als wat ik eerst had.
Prima voor iemand die een goedkope speakerset wil en zeer aardig geluid wil. Natuurlijk niet voor muziekliefhebbers, maar voor games of "casual" gebruik meer dan voldoende
Al meerdere speakerssets gehad van Logitech en was er altijd wel over te spreken. Maar deze set is toch wel een tegenvaller gebleken.
Dit is één grote rotzooi ! Aparte midden tonen en hoge tonen ? de tweeter is decoratie want er zit geen speaker in. Alles opgeteld is het het setje 24 watt in plaats van 80 watt, Twee speakers van 4 watt en twee van 8 watt.
Mooi formaat speakers in een strak jasje, maar het voelt een beetje goedkoop aan. Goed geluid, vooral zware tonen klinken goed en diep. Installatie is makkelijk, maar het is jammer dat sommige kabels vast zitten aan de subwoofer. Subwoofer is qua formaat niet diep, dus neemt weinig ruimte in.
Nadat mijn jarenoude Z313 kuren begon te vertonen heb ik deze aangeschaft. Enkel om er achter te komen dat de Z313 vele malen beter klinkt.
De Z333 heeft vrijwel geen treble waardoor alles wat vervormd en doffig klinkt. De bas regelaar kan hier dan ook niets aan veranderen.
Voor het geld een redelijk setje. Het geluid is redelijk muddy, maar de bass is stevig. Mooi setje dus voor gamen en casual muziek luisteren dus, een echte Hi-Fi experience is het helaas niet.
De tweeters van de satellietspeakers zijn nep, en hebben dus geen functie behalve misleiden.
Super boxen alleen de ruis van de tulpen heel vervelend en de puck blijft niet goed liggen
Prima setje, geluid erg netjes als achtergrond geluid. Bass controle matig.
Uit deze boxen komt goed geluid. Subwoofer valt wel tegen. Ook als de subwoofer uit is zit er een lage zoom in. Als je ze op je slaapkamer hebt staan is dit erg vervelend maar ook als je geen muziek afspeelt kan dit knap vervelend zijn.
De speakers vallen heel erg tegen voor de prijs. Veel geluiden die ik normaal wel op andere speakers en headsets hoor, hoor ik niet zo fijn met de speakers. Zeer teleurstellend. Oh en hij maakt ook nog eens een buzz geluid wnr er een tijd geen geluid is gemaakt.
Deze set heeft een "slaapstand" feature die niet is uit te schakelen, na enige tijd schakelt de set zichzelf uit bij onvoldoende input. Dit valt op te lossen door het volume van de pc maximaal te zetten en te regelen via de volume knop en dua niet via de pc.
Goede speakerset, het volume is goed. Ik gebruik Voicemeeter Banana om mijn audio te managen, dus een EQ heb ik altijd bij de hand, ondanks de missende treble control. De tweeters zijn nep, dat is jammer, maar dit wist ik van tevoren.
Goed speakersetje, voor een lage prijs
Enorm tevreden hiermee. Leuk uitziende 2.1 set met (voor deze prijs) erg goed geluid.
In tegenstelling tot anderen geen last van zoom (bij beide van mijn 2 sets).
Ik heb deze set nu 2 dagen en ik moet zeggen het is de waarde tussen de €45-€55 zeker waard het is mooi helder geluid en een goede bass
Product is te duur voor z'n prijs. Bij Logitech verwacht je kwaliteit en een leuke geluidskwaliteit voor een instapmodel. Beiden vind ik onvoldoende!. Midden en hoge tonen zijn goed, subwoofer laat te wensen over.
Uitstekende speakerset voor dit geld. Goede hoge en lage tonen, los besturingselement is een welkome aanvulling. Kabels hadden langer gemogen in verband met kabelmanagement.
Erg blij met deze inpulsaankoop. Gebruik hem aan de mediaspeler/tv voor netflix. Komt mooi vol geluid uit, geen overdreven aanwezige bass.
Tot op heden zeer tevreden mee!
Geluid is beter dan dat ik verwacht had [b] in deze prijsklasse. [/b] Voor mensen met een klein budget is dit een no-brainer.
Een speakerset met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
Prima product , mooi geluid en dikke bass.
Bouwkwaliteit is goed, maar het geluid viel me erg tegen.
De installatie duurde langer dan ik had verwacht doordat de volumeknoppen van de subwoofer en de speakers los van elkaar moet worden ingesteld met de draaiknoppen.
Nu dit goed staat bedien ik het met de volumeknop van het toetsenbord van de computer waar ik dit setje aan heb gekoppeld.
logitech z333 speaker set bevat een hoop style en past daardoor goed bij mijn setup en vooral door de controller heb ik nu geen ruzie meer met mijn boksen en de bass maakt een ontzettend mooi geluid
Ik heb de Z333 nu 2 maanden in huis en kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige set speakers is. Het geluid is open, warm, kan hard zonder vervorming en laat me mijn muziek voor de volle 100% beleven. Niet twijfelen, gewoon kopen, krijg je geen spijt van!