€ 93,53 bij Amazon.nl

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

200GB in een fractie van een gram, deze micro SD kaart is iets unieks. Hij leest razendsnel, en schrijft meer dan snel genoeg om non-stop met je telefoon 1080p opnames te maken. Niet iedereen heeft er wat aan, maar youtubers, vloggers en selfie-liefhebbers zullen er wel warm van worden.

Pluspunten

• Technisch gewoon awesome dat ze 200GB in zo'n klein dingetje krijgen
  • 200GB = 15-20 uur FullHD opnames = vloggers paradise.
  • Leessnelheden met 80MB/s+ uitstekend
  • Schrijfsnelheden meer dan toereikend voor FullHD opnames met je telefoon of tablet (die kosten ca 2.5-3.5MB/s)
  • Inclusief SD adapter
  • Prima prijskaartje

Minpunten

• Praktische toepassingen beperkt. Primair voor android gebruikers die constant videoopnames maken.
  • Schrijfsnelheden voldoen voor FullHD opnames, maar onvoldoende voor burst-RAW fotografie of andere zware doeleinden.

31 juli 2016 Rapporteer

Ik heb deze kaart ongeveer 6 maanden in gebruik in een Microsoft Surface Pro 3 (i7).
De snelheid valt me eerlijk gezegd wat tegen voor gebruik in mijn laptop/tablet.
De schrijfsnelheid varieert bij mij nogal sterk. De leessnelheden zijn wel goed.
Wel een vervelend probleem is het regelmatig disconnecten.

Pluspunten

• Goede leessnelheden
  • Ideaal als extra opslag voor niet-kritische en niet-veel-gebruikte bestanden

Minpunten

• Schrijfsnelheid (bij grote bestanden)
  • In Win. 10 regelmatig popup door disconnect & herconnect

3 van 5 sterren (Voldoende)
30 januari 2017 Rapporteer

Sandisk Ultra microSDXC UHS-I Card 200GB

Wat zal ik zeggen, het is een opslagkaart en hij doet het goed. Ik heb er 2 (in gebruik sinds april 2016). Een voor mijn Lumia 950 en een voor mijn Surface Pro 3. In beide gevallen nooit problemen mee ervaren. Ik ben zeer tevreden met de opslagruimte.

Pluspunten

• Betrouwbaar
  • Snel genoeg
  • Veel ruimte

Minpunten

• Kan niets bedenken

Heb jij ook een Sandisk Ultra microSDXC UHS-I Card 200GB?