Gemiddelde gebruikersscore
Fysieke installatie was voor ons inderdaad een ramp, maar daarna werkt het prima met aardig wat functionaliteit.
Goed product, slechte service van de Google store
Ja goed! Ophangen instellen en je hebt wat knaps aan het plafond!
Oud exemplaar geleverd, slechte support
Voor mij de beste melder die er is. ik heb er nu een aantal hangen en nooit problemen ermee.
Eenkeer tijdens klussen een vooralarm gekregen omdat de kamer blauw stond van de rook :).
Installatie gaat ook makkelijk, gebruik wel dezelfde batterijen die meegeleverd zijn anders blijf je wisselen.
geen opbouw sokkel bedrade versie. Ic geen elektra doos in (beton) plafond. voorheen firevex brandmelder met een opbouw montage sokken (waar ruitme wat om lasklemmen etc in te stokken waarvop je dan weer de ring kon vast zetten.
nog geen opbouw montage sokkel gevonden voor Nest. tip?
Mijn eerste nest protect is verlopen dus via Google twee nieuwe besteld. Tot mijn grote verbazing zag ik vandaag de de ene die binnen is gekomen een productie datum heeft van week 35 2017 en ander een productie datum van week 29 2018. Ze gaan 10 jaar mee vanaf productie!
Ben zeer tevreden met mijn nest protect heb er 3 in huis hangen maar sinds vandaag is er 1 die geeft aan dat hij offline is wat kan ik hier aan doen ?
Makkelijk te installeren.
Handige lichtpad functie.
Makkelijk te koppelen met mijn andere apparaten.
I.c.m de Nest app snel uit te lezen en je hebt geen trap nodig voor de bediening.
Zeer gebruiksvriendelijke en moderne rookmelder. Ik heb nu zo'n 6 maanden 3 stuks in huis hangen, en zou nooit meer terug willen naar een traditionele melder. Als je al bedrade rookmelders in huis hebt (liefst op een lasdoos) dan is het aansluiten zeer makkelijk (niet moeilijker dan een lamp aansluiten).
Prima rookmelder en app en de functionaliteit is uitstekend. Eigenlijk niks dan goeds _behalve_ dat Google sinds Aug 2019 met het "Works with Nest" programma is gestopt. API integraties (status uitlezen) is onmogelijk maar helaas voor mij erg belangrijk (Smarthome).
Helaas is mijn netwerk nogal zwak. Echter de app op je telefoon waarschuwt niet als de verbinding met het netwerk weg is. Zo denk je dus dat er controle is terwijl die er niet is, wat eerder tot extra gevaar leidt.
Prima rookmelder. Het is jammer dat ze aan alles hebben gedacht behalve de bevestiging. Er is geen ruimte aanwezig onder de rookmelder waardoor bij gebrek aan een elektradoos deze niet gemonteerd kan worden. De meegeleverde stekker steekt namelijk boven de voet uit. Daarnaast heb je niks aan de meegeleverde schroeven.
Let op: levensduur van dit apparaat (10 jaar) gaat in vanaf de productie datum. Ik kreeg melders van 2 jaar oud wat 8 jaar levensduur betekende. Productie datum staat onderop rookmelder, niet op verpakking.
Keurig naar rato credit ontvangen. Als je via nest besteld garanderen ze een nieuwe.
Geweldig mooi en slim produkt dat werkt met stroom en met backup accu. Super handig en heel leerzaam, tevens ook automatisch licht midden in de nacht bij langslopen.